b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League : Liverpool – Huddersfield

Vajon sikerül begyűjteni a három pontot a Klopp legénységnek? (Fotó : Skysports)

Az Spurs sikerének köszönhetően ma nyereséggel indult a napunk és a folytatásban mindössze egy mérkőzésre ajánlok fogadást “B” kategóriában.


I Liverpool – Huddersfield Town I

A Liverpool továbbra is kiélezett csatát folytat a PL megnyerésért, viszont jövőhéten már a Barcelona otthonában fog pályára lépni a csapat a Bajnokok Ligájában. Ami biztos, hogy ma sem fogják a véletlenre bízni az Anfielden a hazaiak, de véleményem szerint nem lesz nagy gólparádé, ezt erősítette meg a várható gólszámadat, amely alapján maximum 4 gól lesz várható.

A statisztikai adatok alapján a Liverpool 2,82, míg a Huddersfield 0,65-s átlaggal rendelkezik a gólszerzéseket tekintve ebben a felállásban. Ami szintén biztos, hogy amíg a vendégek 58,82%-ban kihúzzák a hazai mérkőzéseket gól nélkül, addig a vendégek 11,76%-ban tudták ezt abszolválni.

Egy szó, mint száz Klopp annál jóval rutinosabb, hogy itt egy “B” keretet küldjön pályára, de az is biztos, hogy egy 2-3 gólos előnynél nem fognak hajtani a következő gólért, hanem passzokra fogják építeni a játékukat. A mai ellenfelük már biztos kiesője a PL-nek. A Liverpool amúgy 4,5 gól felett mindössze 5, míg a Huddersfield 4 alkalommal zárt. Úgyhogy 35 fordulót tekintve ez minimális mutatónak számít. Nem hinnénk, hogy most tartanának tehát gólparádét és a hazai sikerben, illetve a 4,5 under opcióban van érték. Ezért erre ajánlok fogadást “B” kategóriába sorolva.

Liverpool – Huddersfield (21:00) 
Tipp:Liverpool + 4,5 gól alatt (Játékidő eredménye + gólszám összesített) odds:1,80 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: