b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Lengyel és svéd túra

Tegnap kiváló napot zártunk és mindkét futball mérkőzésen bejöttek a számításaink, ezáltal pedig az ajánlásaink is. Ma nem igazán “kegyes” hozzánk a kínálat, úgyhogy maradunk továbbra is a “C” kategóriánál, viszont lenne két mérkőzés amelyet kinéztünk magunknak és hogy mit várnánk a találkozókon?


Az első mérkőzésen az általunk eddig többször favorizált lengyel Legnica – Korona Kielce kettős csap össze egymással. Már mindkét csapat mérkőzésére fogadtunk az előző fordulókban és most egymással néznek farkasszemet. Lényegében bemásolhatnánk az előző elemzéseket, hiszen a két csapat mindig ennek megfelelően teljesít. A Korona Kielce az-az együttes, aki a bajnokságban minden egyes mérkőzésén gólt kapott, de gólt is rúgott és nem mellesleg a legutóbbi két mérkőzését meg is nyerte. A Legnica újonc a ligában, viszont hazai publikum előtt egy igencsak kellemetlen ellenfél és kétszeri fogadásunkkor hozták a fogadásainkat, először a Wisla Krakow ellen fogadtunk a csapatra, hogy összehozzák a gólváltást, majd ezt követően a Gornik ellen is favorizáltuk őket. Az látható, hogy egyik fél sem szerénykedik a gólokat nézve, illetve a Korona Kielce lesz az a bizonyos együttes, amely idegenben szinte garantáltan kap egy gólt. Na most a Legnica hazai statisztikáját elnézve talán várható is a hazaiak gólja, illetve kiindulva ebből az idegenbeli mérlegből már nem is csoda, hogy számolnánk a hazai találattal, de elmondható, hogy a Kielce támadók is magukban hordozzák a gólokat. Ezért mi úgy véljük, hogy hazai pályán ma egyszer legalább betalál a Kielce csapatának a Legnica, amelyre várhatóan válasz is fog érkezni. Mi úgy érezzük, hogy a találkozón 1:2-es eredmény születhet, de nagy merészség lenne idegenben fogadni a Kielce győzelmére, hiszen nem sűrűn mondhatja el a csapat, hogy idegenben nyerni tudott.Ezért maradtunk a gólváltásnál, amelyre 1,70-s oddsért, úgymond “kötelező” fogadni.


Miedz Legnica – Korona Kielce (20:30) Tippmix kód: 38309 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,70 “C” Tét: 1 egység

A második találkozón egy gólváltásra, illetve a hazai sikerre fogadunk. Lényegében ez egy bátrabb tipp, aki akarja rakhatja szimplán a hazai győzelmet, vagy a gólváltást is, bár szerintünk megszületik ma a hazai csapat győzelme. A találkozón a Sirius – Dalkurd kettős fog megmérkőzni egymással. Lényegében a svéd bajnokik nálunk favoritok voltak a “holtszezonban”. Ismerjük a csapatokat és tudjuk, hogy kik mire képesek. A Sirius – Dalkurd kettős igazi “alsóházi” csapatnak számít, mindkét együttes hanyatló formában volt idáig, viszont a Sirius háza táján óriási előrelépés történt és a legutóbbi négy fordulóban sorra hozza a győzelmeit az együttes. Legutóbb a Göteborg ellen 3:2, a mai ellenfelük ellen idegenben 1:3, illetve a Brommapojkarna ellen 1:0-s sikert értek el. Ez a négy győzelem talán nem is meglepő, hiszen ezek mind alsóházi rangadók voltak. A Dalkurd jelenleg az utolsó, viszont elmondható, hogy javarészt a mérkőzésein gólt szerez, lehet az idegenbeli, vagy hazai mérkőzés, viszont a védelme nagyon gyengén teljesít és ezért is tartanak ott ahol. 17 mérkőzésen 2-3-12 a csapat mérlege, ami ténylegesen a 16. helyre elég. A Sirius is hasonló statisztikával rendelkezett, viszont az utóbbi négy forduló 5-2-10-s mérleget hozott a csapatnak és szépen elmozdultak a kieső zónából. Most óriási kérdés, hogy ma is fog menni a csapatnak, vagy érkezik az a bizonyos “törés” és ismét elkezdenek bukdácsolni. Lényegében mindkét oldalon gyenge védelmek találkoznak egymással. A Sirius 37 gólt kapott eddig, míg a Dalkurd 35 kapott gólnál tart, ez a statisztikai adat 17 fordulót követően borzasztónak mondható. Viszont a Sirius támadósora remeknek mondható főként az utóbbi mérkőzéseken, ezért mi úgy véljük, hogy ezen a kiesési rangadón megszülethet a gólváltás és a hazai győzelem is, ahol egyébként a Sirius a legrosszabb 1-2-5-s mérlegével. Lényegében ez egy rizikós tipp, viszont a formai különbség ma kijöhet a mérkőzésen és két héttel ezelőtt 1:3-s győzelemmel búcsúzott a Sirius a Dalkurd otthonából. Ezek után mi úgy véljük, hogy ma még kitarthat a Sirius “menetelése” és ma bukik a vendég Dalkurd, akik egyébként idegenben 0-1-8-s mérleggel rendelkeznek. Tehát várjuk a hazai győzelmet és a gólváltást is a mérkőzésen, amelyért egy szép triplát csíphetünk meg!

Sirius – Dalkurd (19:00) Tippmix kód: 21562 01
Tipp:Hazai és igen (1X2 + Mindkét csapat szerez gólt) odds:3,10 “C” Tét: 1 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: