Lengyel és német esélylatolgatás

Kövessen Ön is minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Tumblr

Tegnap tökéletes napot zártunk. Összességében egy mérkőzésen nem jött az ötletünk, de elmondható, hogy ismét nem rajtunk múlt a dolog. Ma óvatosságra hívnánk fel a figyelmet és két “C” kategóriás tippel készültünk, egy német és egy lengyel mérkőzést néztünk ki a kínálatból!


Az első mérkőzésen a Wisla Plock – Korona Kielce lengyel mérkőzésen gólokat várunk. Lényegében mindkét csapat előző két mérkőzésén kialakította a gólváltásokat és most is bízunk a két fél támadóiban. Ráadásul mindkét fél hasonlóan teljesít, hiszen 0-1-1 a csapatok mérlege és 2:3 a gólkülönbségük. A mérkőzés külön vicces tényezője, hogy hasonló mérkőzéseket tudhattak eddig a csapatok magukénak, hiszen mindkét fél 1:1-es döntetlent ért el a Gornik Zabrze csapata ellen, majd két “nagyobb” kaliberű ellenfél ellen véreztek el 1:2-es eredményekkel. Mindkét fél képes volt mindkét mérkőzésén a gólra és mi nem is húznánk sokáig az elemzésünket, mi ma is bizalmat szavazunk a kettősnek és remélhetőleg a gólváltást is kialakítják a találkozón!


Wisla Plock – Korona Kielce(18:00) Tippmix kód: 12384 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,75 “C” Tét: 1 egység

A következő mérkőzésen egy német találkozót néztünk ki magunknak, ahol a Hamburg – Kiel kettős fog megmérkőzni egymással. A Kiel számunkra a tavalyi évben végig favorit volt fogadás szempontjából és elmondható, hogy a “nyári pihenő” alatt a csapat inkább gyengült, mint erősödött. Most pedig az első fordulóban egyből egy “nagy ágyú” ellen kellene bizonyítaniuk. Hiszen óriási múlttal rendelkező Hamburg egy remek felkészülési időszak után most ismét elkezdheti a kapaszkodást a Bundesligába. Minden esélye adott a hazaiaknak és mi úgy véljük, hogy ma egy fantasztikus közönség előtt képes lehet a csapat egy győzelemmel indulni. A Kiel gyengült, legfőképp védekezésében, így mi bízunk a hazai csapatban és annak góljaiban.

Hamburg – Holstein Kiel (20:30) Tippmix kód: 22190 V
Tipp:Több, mint 1,5 (Hazai csapat – Gólszám 1,5) odds:1,85 “C” Tét: 1 egység

 

Sok sikert és szerencsés napot!

0