b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Lengyel és német esélylatolgatás

Tegnap tökéletes napot zártunk. Összességében egy mérkőzésen nem jött az ötletünk, de elmondható, hogy ismét nem rajtunk múlt a dolog. Ma óvatosságra hívnánk fel a figyelmet és két “C” kategóriás tippel készültünk, egy német és egy lengyel mérkőzést néztünk ki a kínálatból!


Az első mérkőzésen a Wisla Plock – Korona Kielce lengyel mérkőzésen gólokat várunk. Lényegében mindkét csapat előző két mérkőzésén kialakította a gólváltásokat és most is bízunk a két fél támadóiban. Ráadásul mindkét fél hasonlóan teljesít, hiszen 0-1-1 a csapatok mérlege és 2:3 a gólkülönbségük. A mérkőzés külön vicces tényezője, hogy hasonló mérkőzéseket tudhattak eddig a csapatok magukénak, hiszen mindkét fél 1:1-es döntetlent ért el a Gornik Zabrze csapata ellen, majd két “nagyobb” kaliberű ellenfél ellen véreztek el 1:2-es eredményekkel. Mindkét fél képes volt mindkét mérkőzésén a gólra és mi nem is húznánk sokáig az elemzésünket, mi ma is bizalmat szavazunk a kettősnek és remélhetőleg a gólváltást is kialakítják a találkozón!


Wisla Plock – Korona Kielce(18:00) Tippmix kód: 12384 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,75 “C” Tét: 1 egység

A következő mérkőzésen egy német találkozót néztünk ki magunknak, ahol a Hamburg – Kiel kettős fog megmérkőzni egymással. A Kiel számunkra a tavalyi évben végig favorit volt fogadás szempontjából és elmondható, hogy a “nyári pihenő” alatt a csapat inkább gyengült, mint erősödött. Most pedig az első fordulóban egyből egy “nagy ágyú” ellen kellene bizonyítaniuk. Hiszen óriási múlttal rendelkező Hamburg egy remek felkészülési időszak után most ismét elkezdheti a kapaszkodást a Bundesligába. Minden esélye adott a hazaiaknak és mi úgy véljük, hogy ma egy fantasztikus közönség előtt képes lehet a csapat egy győzelemmel indulni. A Kiel gyengült, legfőképp védekezésében, így mi bízunk a hazai csapatban és annak góljaiban.

Hamburg – Holstein Kiel (20:30) Tippmix kód: 22190 V
Tipp:Több, mint 1,5 (Hazai csapat – Gólszám 1,5) odds:1,85 “C” Tét: 1 egység

 

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: