b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: League One esélylatolgatás

Elnézést kérünk a mai csúszásért, viszont rengeteg megkeresés érkezett felénk és ez által nehezebben készült el a mai tippadásunk. A másik fontos tényező, hogy a mai napon nem az igazi a kínálatunk sem és ez is csak megnehezítette úgymond a “dolgunkat”. A kínálatból végül két futball mérkőzést választottunk ki.


Mai tippadásunkban a League One bajnokság két mérkőzést hoztuk elemzésünk céljául és mindkét esetben egy-egy “C” kategóriás tipp kerül majd megosztásra. Elsőként a Charlton – Peterborough mérkőzéssel kezdenénk. A vendég csapat eddig a szezon során 3/3 átlaggal áll, tehát minden mérkőzését megnyerte és elmondható, hogy ez idő alatt 9-3 a gólátlaguk. Lényegében a csapat elől nagyon jól szerepel, míg a védelmük nem az igazi, de a sok gól meghozza a csapat jelenlegi sikerét. Ma viszont az a Charlton lesz az ellenfél, akik otthon nem szeretik a bőrüket vásárra vinni és látható, hogy a bajnokságban az első erőpróbán a Shrewsbury ellen nyerni tudtak 2-1-re. A Peterborough legutóbb 3:1, 4:1 és 2:1-s sikereket ért el. Az-az minden egyes mérkőzésén potyogtak a gólok. Ezért mi úgy véljük, hogy hazai pályán a Charlton megnehezítheti a vendégek sorsát és akár a veretlenségüket is ott hagyhatják a Charlton The Valley stadionjában. Ezért mi bizalmat szavazunk mindkét félnek és remélhetőleg összehozza a két fél a gólváltást. A két fél legutóbbi mérkőzésén 4-1-s állás született, ezt megelőzőn 2:2-vel zártak a felek. Ezért mi úgy érezzük, hogy ez a két csapat, mint technikailag, mint az eddig felmutatott eredmények és játék alapján kialakíthatja a gólváltást a találkozón és ismét egy remek mérkőzés lehet kibontakozóban.

Charlton – Peterborough  (20:45) Tippmix kód: 27076 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,60 “C” Tét: 2 egység

A második mérkőzésen is a gólokban bízunk, ráadásul ismét két olyan csapat fog egymással találkozni, akik nem a védekezéseikről híresek. A Bristol Rovers fogadja otthonában a Portsmouth csapatát, akik jelenleg, mint az előző írásban lévő Peterborough hibátlanul a 2. helyen állnak. Ellentétben a Bristol Rovers csapatával akik ugyan a 16. helyen állnak, de eddig nem igazán jöttek össze a dolguk a számukra.Statisztikában látható, hogy a hazai csapat minden egyes mérkőzésén betalált a feleknek, ami már önmagában is egy beszédes adat, de a hazai pályán mutatott mérlegük is igencsak mutatós, hiszen a legutóbbi 10 mérkőzésükön 2 győzelem – 7 döntetlen és 1 vereség a csapat mérlege és mindezalatt minden egyes mérkőzésükön megtörtént a gólváltás. Egyedül az Exeter elleni barátságos mérkőzésen nem szereztek gólt, de mi ezt úgymond nem számítjuk bele a “statisztikába”. Mindent egybevéve a hazai csapat, hazai pályán és a szezon eddigi mérkőzésein is képes volt gólt szerezni és ez várhatóan ma is megtörténik, viszont a védelmük szinte mindig kap legalább egy gólt, ráadásul a Portsmouth legutóbbi idegenbeli mérkőzésein nem csak gólt, hanem győzelmeket is kiharcolt. Így a kettős “párharcából” mi a gólváltást emelnénk ki, mint opciót, amelyre igencsak kecsegtető szorzóért fogadhatunk!

Bristol Rovers – Portsmouth (20:45) Tippmix kód: 27022 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gótl) odds:1,90 “C” Tét: 1 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: