b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Lazio – Internazionale, Midtjylland – Bröndby esélylatolgatás

A mai napon két elemzéssel készültünk. Megpróbáltunk olyan találkozókat kiválasztani, amelyeken pontos információk megszerzése mellett, várható opciókkal lehet kalkulálni. Egy esetben egy olasz, míg másik esetben egy dán rangadót elemeztünk ki. Reméljük, hogy nem okoznak csalódást a felek és mindkét esetben bejönnek a megérzéseink!


A Midtjylland – Bröndby meccsel kezdenénk a mai munkát. A dán Superliga 14. fordulójában a jelenleg 2. helyen álló Midtjylland fogadja a Bröndby csapatát, akik a 6. helyen állnak. A két fél közt 10 pontnyi különbség van, de ez az a mérkőzés amelyen nem számítanak formák, statisztikai adatok és így tovább. A dánok egyik csúcs rangadója, amelyen végig ki-ki párharcok alakulnak ki. Ma egyértelműen a hazai fél az esélyesebb, viszont a Bröndby kiváló idegenbeli statisztikával és még jobb támadói teljesítménnyel rendelkezik. A bajnokságban a 3. legtöbb gólt szerezték, míg a mai ellenfelük a 2. legjobban teljesítő csapatok közé sorolható.Egymás ellen rendre izgalmas mérkőzéseket játszottak a felek. Legutóbb épp szeptemberben 2-2-s döntetlent értek el. A Bröndby idegenbeli mérlege alapján a legutóbbi 10 mérkőzésén rendre betalált és döntőrészt gólt is kapott. A hazai csapat is, az EL búcsúzás óta már-már a régi formájában tündököl legutóbbi mérkőzésein rendre gólt-gólokat szerez, illetve a győzelmet is kiharcolja. Legutóbbi fordulókban rendre 3 vagy több gólt szereztek, úgyhogy igencsak pikáns és izgalmas mérkőzés elé tekintünk. Jónak tűnhet akár a gólváltás, mint opció, de a 3,5 over opció is, hiszen mindkét együttes gólokban gazdag találkozókat harcol ki. Viszont inkább a 2,5 feletti értékben bízunk. A hazai csapat góljait látva számunkra nincs kétség, benne lehet a gólváltás a mérkőzésben, de a 2,5 fölötti opcióban elég egy csapat remek teljesítménye is. Mindkét oldalon a kulcsjátékosok a keretben lesznek, úgyhogy egy igazi derbit és eseményekben gazdag találkozót hozhatnak össze a felek.

Midtjylland – Bröndby (19:00) Tippmix kód: 54234 V
Tipp:Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) odds:1,55 “B” kategória Tét: 4 egység

A második találkozón a Lazio – Internazionale találkozón várnánk a találatokat. Mindkét oldalon szinte mindenkire számíthatnak a trénerek, a Lazio részéről Durmisi, míg a vendégek oldaláról Nainggolan kénytelen kihagyni a mérkőzést, viszont ezen kívül mindenki játékra kész. Mindkét oldal fej-fej mellett halad a bajnokságban, a hazaiak a 4. helyen, míg a vendégek a 3. pozíciót foglalják el. Két “vezér” viszi a hátán a csapatokat Immobile és Icardi személyében. Természetesen ezek csak egyéni teljesítmények, viszont mi úgy érezzük, hogy ez a két játékos döntőbefolyással bírhat a mérkőzés kimenetelét tekintve. Izgalmas párharcra számítunk és elnézve a statisztikákat bőven várható a ma favorizált opciónk. A Lazio hazai statisztikája alapján a legutóbbi 10 mérkőzésén rendre gólt/gólokat szerzett. Az Inter csapata idegenben nem a legjobb, de ilyenkor jön elő az a dolog, hogy rangadón nem számítanak ezek a statisztikai adatok.Kíváncsian várjuk a találkozót és kiindulva az egymás elleni eredményekből akár ma is kialakulhat egy több gólos mérkőzés. Legutóbb a felek 2-3-s eredménnyel zártak. Ma is benne lehet a pakliban és reméljük, hogy egyik oldal sem okoz számunkra csalódást! 

Lazio – Internazionale (20:30) Tippmix kód: 00751 V
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,65 “B” kategória Tét: 5 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: