Prémium szolgáltatás: Labdarúgáselemzések

Kövessen Ön is minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Tumblr

Mai napunk folytatásaként két labdarúgáselemzéssel folytatnánk, ahol mindkét esetben kupamérkőzésekre kötnénk fogadást. Az okok egyszerűek lesznek, amiket az elemzésekben meg is magyarázunk természetesen..


I Amiens – Lyon I

A kupamérkőzések gyakorlatilag egyértelműek az esélyek, viszont a Lyon “kiszámíthatatlansága” miatt, már-már a jól megszokott csapatgólokra érdemes fogadást kötni. Mi ma is így tennénk és kivártunk, hiszen a Lyon remekül alkalmazza a közösségi médiát és segítőkészek, hiszen megosztották már tegnap az utazókeretüket, amiben látható volt, hogy a teljes keret utazik a mai meccsre. A csapatban lényegében számunkra a legfontosabb nevek ott vannak, hiszen Aouar, Ndombele, Tousart, Traore, Fekir, Memphis és Dembele is a keret tagja. Ezért érdemes lehet ma is a Lyon góljaival számolni és mivel kupáról beszélünk, illetve ismét idegenben szerepelnek ez önmagában hordozza a gólokat. A Lyon pedig utóbbi időben nagy átlagban 2 rúgott gólokkal zár, ráadásul ma azzal az Amienssel találkoznak, akikkel nem is olyan rég a Ligakupában 2-3-s eredménnyel zártak. Ma a Francia Kupa érkezik és várhatóak ismét a találatok. Úgyhogy hajrá Lyon, jöjjenek a gólok!

Amiens – Lyon  (21:00)
Tipp:Több, mint 1,5 gól (Lyon gólszám) odds:1,66 “B”  kategória Tét: 3 egység

I Ajax – Heerenveen I

A felek igazából 4 nappal ezelőtt találkoztak akkor 4-4-s döntetlent értek el. Most pedig ismét egymás ellen léphetnek pályára a kupában, ahol elmondható, hogy az Ajax bőven fogható, hiszen itt történik meg a kulcsjátékosok pihentetése. Ez nem mondható el a vendégekről, akik nagy átlagban egy 85-90%-s kezdőt szoktak pályára állítani. Az Ajax természetesen egyértelmű favoritja a meccsnek, bár a bajnokságban is hasonló favoritok voltak és mégis x lett a történet. Röviden tömören tehát, ha a Heerenveen megtartja a jó szokását és nem lesz nagy rotáció, akkor bennük lehetnek a gólok, hiszen idegenben rendre betalálnak és nem mellesleg az Ajax vendégeként a csapat remekül szerepel nagy átlagban és az utóbbi években folyamatosan gólváltásokkal zártak a felek. Úgyhogy egy felforgatott Ajax keret ma is kaphat egy gólt, míg a Heerenveen nem a védekezéséről híres ezért a gólváltás jöhet! Érdekességként az Ajax az előző fordulóban a kupában a Roda vendégeként 1-1-s döntetlent követően harcolta ki a továbbjutást. Úgyhogy véleményem szerint ez mindent elmond a csapat kupához való hozzáállásáról.

Ajax – Heerenveen (20:45)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,72 “C”  kategória Tét: 2 egység
0