b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Labdarúgáselemzések

Mai napunk folytatásaként két labdarúgáselemzéssel folytatnánk, ahol mindkét esetben kupamérkőzésekre kötnénk fogadást. Az okok egyszerűek lesznek, amiket az elemzésekben meg is magyarázunk természetesen..


I Amiens – Lyon I

A kupamérkőzések gyakorlatilag egyértelműek az esélyek, viszont a Lyon “kiszámíthatatlansága” miatt, már-már a jól megszokott csapatgólokra érdemes fogadást kötni. Mi ma is így tennénk és kivártunk, hiszen a Lyon remekül alkalmazza a közösségi médiát és segítőkészek, hiszen megosztották már tegnap az utazókeretüket, amiben látható volt, hogy a teljes keret utazik a mai meccsre. A csapatban lényegében számunkra a legfontosabb nevek ott vannak, hiszen Aouar, Ndombele, Tousart, Traore, Fekir, Memphis és Dembele is a keret tagja. Ezért érdemes lehet ma is a Lyon góljaival számolni és mivel kupáról beszélünk, illetve ismét idegenben szerepelnek ez önmagában hordozza a gólokat. A Lyon pedig utóbbi időben nagy átlagban 2 rúgott gólokkal zár, ráadásul ma azzal az Amienssel találkoznak, akikkel nem is olyan rég a Ligakupában 2-3-s eredménnyel zártak. Ma a Francia Kupa érkezik és várhatóak ismét a találatok. Úgyhogy hajrá Lyon, jöjjenek a gólok!

Amiens – Lyon  (21:00)
Tipp:Több, mint 1,5 gól (Lyon gólszám) odds:1,66 “B”  kategória Tét: 3 egység

I Ajax – Heerenveen I

A felek igazából 4 nappal ezelőtt találkoztak akkor 4-4-s döntetlent értek el. Most pedig ismét egymás ellen léphetnek pályára a kupában, ahol elmondható, hogy az Ajax bőven fogható, hiszen itt történik meg a kulcsjátékosok pihentetése. Ez nem mondható el a vendégekről, akik nagy átlagban egy 85-90%-s kezdőt szoktak pályára állítani. Az Ajax természetesen egyértelmű favoritja a meccsnek, bár a bajnokságban is hasonló favoritok voltak és mégis x lett a történet. Röviden tömören tehát, ha a Heerenveen megtartja a jó szokását és nem lesz nagy rotáció, akkor bennük lehetnek a gólok, hiszen idegenben rendre betalálnak és nem mellesleg az Ajax vendégeként a csapat remekül szerepel nagy átlagban és az utóbbi években folyamatosan gólváltásokkal zártak a felek. Úgyhogy egy felforgatott Ajax keret ma is kaphat egy gólt, míg a Heerenveen nem a védekezéséről híres ezért a gólváltás jöhet! Érdekességként az Ajax az előző fordulóban a kupában a Roda vendégeként 1-1-s döntetlent követően harcolta ki a továbbjutást. Úgyhogy véleményem szerint ez mindent elmond a csapat kupához való hozzáállásáról.

Ajax – Heerenveen (20:45)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,72 “C”  kategória Tét: 2 egység
0
%d bloggers like this: