b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Labdarúgáselemzések

O. G. Solskjaer "fiai" kiharcolták a továbbjutást! (Fotó: Getty Images)

A napunk zárásaként három labdarúgáselemzéssel készültünk. Nem szeretnénk most hosszasra húzni az elemzéseket és ezért rövid, tömör érveléseket fogunk veletek megosztani.


I Tottenham – Arsenal I

A mérkőzésen a gólváltással kalkulálnánk. Igazi derbi, ahol ritkán születnek meg a gólok, de most más a helyzet. A vendégek oldalán Aubameyang, Lacazette duó gyarapítja az ágyúsok gólszámait, míg a hazai oldalon Kane és Son veszik ki legfőképp a részüket a gólváltásban.

 A Premier Leagueben legutóbb 4-2-s mérkőzést hoztak össze a felek, véleményünk szerint ma is kialakulhat az adok-kapok.

A Tottenham jól teljesít otthon, míg az Arsenal idegenben botladozik, de többször képes gólt szerezni az együttes. Ami biztos, hogy ma mindkét együttesnek kötelező a pontszerzés és ezért várhatóan mindent megfognak tenni a csapatok.

Tottenham – Arsenal (13:30)

Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,53 “B”  kategória Tét: 3 egység

I Manchester United – Southampton I

Lényegében ugyanazt tudnám leírni a Manchester United esetében, mint az előző két hónapban végig. Az edzőváltás óta szárnyal a csapat, történelmi dolgokat vitt már véghez az új edzői stáb és ma kötelező lenne az Old Traffordon a 3 pont megszerzése. A Southampton idegenben verhető ellenfél.

A “Soton” idegenbeli teljesítménye alapján 3-3-8-s mutatóval rendelkezik, viszont jellemző a mérkőzéseire, hogy nem potyognak a gólok rajtuk.

Kiindulva tehát a Manchesteri menetelésből és a vendégek idegenbeli mutatóiból mi bíznánk a “vörös ördögökben”, akik előtt itt a kínálkozó esély, hogy átvegyék az Arsenaltól a 4. pozíciót. Ma bárhogy alakuljon a Tottenham-Arsenal ők ebből csak jól jöhetnek ki, de ehhez nyerni kell és be kell gyűjteni a kötelező 3 pontot!

Manchester Utd. – Southampton (16:00)

Tipp:Manchester Utd + 4,5 gól alatt (1×2 + Gólszám összesített) odds: 1,80 “C”  kategória Tét: 2 egység

I Angers – Monaco I

A francia találkozón a gólváltásban bíznánk. A Monaco Jardim érkezésével ismét formába lendült, viszont az Angers hazai pályán roppantul kellemetlen ellenfélnek számít.

A 2018/2019-s szezonban 13 hazai mérkőzésen az Angers 11 alkalommal gólt szerzett, köztük a Lyon, Marseille, Nice, Strasbourg és Lille együtteseinek is.

Idegenben sosem volt jó a Monaco és rendre gólokat kapott az együttes. Hazai pályán kihozta a maximumot a csapat védekezéséből Jardim, viszont legutóbbi idegenbeli mérkőzésükön a Montpellier ellen 2 gólt is kaptak. Egy szó, mint száz az Angers hazai pályán jó teljesítménnyel bír, Monaco fellendülő formában, viszont sebezhető idegenben ezért kalkulálnánk a gólváltással!

Angers – Monaco (20:00)

Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,95 “C”  kategória Tét: 2 egység

A b&wtips jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

0
%d bloggers like this: