b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Labdarúgáselemzések

Ma mindent meg kell tenniük a győzelemért a hazaiaknak. Egész szezon során remekül teljesítettek a hazai publikum előtt, vajon ma is sikerül nekik? (Fotó : Getty Images)

A mai napunk zárásaként két labdarúgás mérkőzésre gondoltunk, ahol ha minden az elképzeléseink és a statisztikák szerint alakul sikerülhet nagyobb profitot kialakítanunk.


I Leeds – West Brom I

Az angol mérkőzés pikantériája már első ránézésre, hogy előző fordulóban mindkét együttes nagy meglepetésre gól nélkül maradt. A Leeds a QPR otthonában vesztett, míg a West Brom hazai pályán pocsékolta el a pontokat. Mindkét csapat több helyzetet is kialakított de nem jött ki nekik a lépés, most viszont bíznánk a találataikban.

A West Brom a 2. legjobb teljesítményű támadósorral rendelkezik a Championshipben 67 szerzett góljuk van. A Leeds sem sokkal marad le ettől a teljesítménytől, hiszen 55 gólt szereztek 34 fordulót követően.

Tehát számolnánk a gólokkal a találkozón, mindkét csapat igencsak jó képességű labdarúgókkal rendelkezik, nem mellesleg pedig szeretnének feljutni a Premier Leaguebe. Előző mérkőzésen egyébként 5 gólig jutottak a felek, akkor a West Brom erőfitogtatást tartott, most más mérkőzésre számítok és véleményem szerint a hazaiak részéről Roofe, Hernandez és Klich veszélyeztethet. Míg a vendégektől Barnes, Gayle és Rodriguezben lehet óriási veszély. Ezen játékosok szinte garantáltan a pályán lesznek a kezdő sípszónál és várnék és mindkét oldaltól egy-egy találatot.

Leeds – West Brom (20:45)

Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,66 “C” kategória Tét: 2 egység

I Roda – Twente I

A holland Eerste Divisie 27. fordulójában két régi nagy ágyú találkozik egymással. A hazai oldalon az a Roda lesz, akik remek teljesítményt nyújtanak a hazai publikum előtt 13 mérkőzésen 7-3-3-s mutatóval rendelkeznek és nem mellesleg szinte minden adandó alkalommal gólt szereznek. A másik oldalon viszont az a Twente lesz , akik a jelenlegi listavezetők és 26 fordulót követően 19-2-5 a mérlegük. Ami látható, hogy idegenben rendre képes gólt szerezni az együttes.

A Roda 2018/2019-s szezonban hazai pályán 15 mérkőzésből 14 alkalommal gólt szerzett, viszont többször gólt is kapott. A Twente idegenben 14 mérkőzésen minden egyes alkalommal megzörgette a házigazdák hálóját. 

Ezen adatok alapján bizakodóak vagyunk és ugyan a Twente többször zár 0 kapott góllal, most azért egy erősebb kvalitású támadósorral találkoznak. A hazaiak részéről a német Engels biztosan a pályán lesz, míg a Twente oldaláról a támadó duó Boere és Cantalapiedra várhatóan “szóhoz” jut. Izgalmas mérkőzésre van kilátás és kiindulva a két csapat előző mérkőzéséből, ahol 4 gól született most is várnánk a gólokat.

Roda – Twente (20:00)

Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,66 “C” kategória Tét: 2 egység

 

A b&wtips jogvédett, szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

0
%d bloggers like this: