b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Labdarúgáselemzések

Ma mindent meg kell tenniük a győzelemért a hazaiaknak. Egész szezon során remekül teljesítettek a hazai publikum előtt, vajon ma is sikerül nekik? (Fotó : Getty Images)

Tegnap sikerült némileg kijavítani a hajnali botlást 5 nyertes és 2 vesztes elemzést publikáltunk. Ami látható volt, hogy a két vesztes elemzés esetében is pechesek voltunk, mert 3 másodpercen, illetve 1 gólon múlt a javításunk. Természetesen ezt le kell zárni és ma újult erővel indultunk a napnak. Összesen 4 darab prémium elemzés lesz publikálva és ezen kívül 3 ötletadót is megosztunk majd nyilvánosan.


I West Brom – Sheffield Utd. I

A Championship 34. fordulójának egyik legnagyobb rangadójára ajánlanánk fogadást. Lényegében a bajnokság egyik legjobb támadósorai találkoznak egymással. A West Brom a legtöbb gólt szerezte 33 fordulót követően, hiszen 67 találatot szereztek ennyi idő alatt. Ettől viszont a vendégek sincsenek lemaradva, hiszen 58 rúgott góljukkal a 3. legeredményesebb csapatnak számítanak a bajnokságban. Ami másik érdekes mutató, hogy mindkét együttes viszonylag sok gólt kap. A hazai együttes esetében 42 gólról beszélhetünk, míg a vendégeknél 34 a kapott gólok száma.

A West Brom hazai pályán 21 tétmérkőzésén mindössze egy alkalommal nem szerzett gólt, ezen kívül minden egyes alkalommal betalált az ellenfeleknek. A Sheffield United 16 idegenbeli mérkőzésén 12 alkalommal gólt szerzett.  

Kiindulva ezen adatokból, illetve látva, hogy a két csapat legutóbbi mérkőzésén 2-1-s eredményt értek el. Ott van továbbá az a tényező is, hogy mindkét csapat a Premier League-be való jutásért küzd. Remek támadók sorakoznak mindkét oldalon a hazaiak részéről Rodriguez, Gayle és Barnes biztosan a kezdőben lesz, míg a vendégeknél Sharp a maga 22 góljával 100%, hogy a kezdőben kap szerepet, de rajta kívül McGoldrick is várhatóan a már a kezdősípszónál a pályán lesz. Tehát a kulcsfontosságú gólszerzők a kezdőben várhatóak, ezért érdemes lehet a gólváltásra fogadást kötni.

West Brom – Sheffield Utd. (18:30)

Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,66 “B”  kategória Tét: 3 egység

I Mouscron – Lokeren I

A második elemzésünk tekintetében egy belga találkozóra lehet érdemes fogadni, hiszen a hazai oldalon egy ismerős munkáját láthatjuk “kamatozni”. A Mouscron csapatának vezetőedzője a régi magyar szövetségi kapitány B. Storck lett, aki 2019-ben még veretlen csapatot kovácsolt a hazaiakból. Ebben az évben öt találkozót játszott a csapat és elmondható, hogy minden egyes mérkőzésen két, vagy több gólt szereztek, illetve minden alkalommal begyűjtötték a három pontot. A mai ellenfelük viszont az a Lokeren lesz, akiknél már anyagi problémák is akadnak és ha ez nem lenne elég, az együttes teljesen formán kívül futballozik. A legutóbbi öt mérkőzésén négy alkalommal vereséget szenvedett a vendég csapat, ráadásul az edzőváltás is már napirendre került. Ami biztosnak tűnik, hogy ez a Lokeren ma teljes esélytelenséggel várhatja a mérkőzést.

A Lokeren 15 idegenbeli tétmérkőzésén 1-2-12-s mérleggel rendelkezik és látható, hogy utóbbi időben rendre vereséget szenved az együttes. A Mouscron esetében több nagy arányú és meglepetés győzelem is született az edzőváltás óta. Nyertek a Genk és Gent ellen is, de ezen kívül hazai pályán két 3-0, illetve egy 2-1-s győzelmet is elértek.

Ezekből kiindulva és látva azt, hogy a Mosucron milyen formai fellendülésen, míg a Lokeren milyen hanyatláson megy keresztül számunkra nincs kérdés. Bizalmat szavaztunk a hazai csapatnak és véleményünk szerint hazai pályán begyűjtik ismét a három pontot. Remélhetőleg nem történik meglepetés és tovább menetel a Storck együttes.

Mouscron – Lokeren (20:30)
Tipp:Mouscron (A mérkőzés győztese) odds: 1,69 “C”  kategória Tét: 2 egység

 

0
%d bloggers like this: