Prémium szolgáltatás : Labdarúgáselemzések

A napunk folytatásaként ismételten három darab mérkőzésben láttunk fantáziát és ugyan sokszor felelőtlenség így belenyúlni egy-egy napi kínálatba, de egyszerűen nem tudunk elmenni a nélkül ezen találkozók mellett, hogy ne fogadjunk rájuk. (Remélhetőleg jönnek is..)


I AC Milan – Empoli I

A Serie A 25. fordulójában a kiváló formába lendülő Milan győzelmében bíznánk, akik az idegenben 11 forduló alatt mindössze 4 pontot szereztek. A Milan részéről óriási erősítést jelentett Piatek érkezése és azóta szó szerint “megtáltosodott” az együttes. Sorra alakítják ki a győzelmeket és több mérkőzésen képesek voltak nyerni 2, vagy 3 góllal is. Legutóbb az Atalanta elleni mérkőzést figyelve már fejben készültünk erre a meccsre és vártuk a szorzókat. Lényegében ötletadó ajánlásként Piatek góljára fogunk ajánlani fogadást max. 1 egységgel, viszont itt most egy biztonságosabb opcióra “utazunk”.

Az Empoli idegenben még nyeretlen 11 fordulót követően, mérlegük 0-4-7. A Milan hazai pályán rendre izgalmas mérkőzéseket játszik és mérlegük 7-3-2.

Kiindulva ezen adatokból, illetve látva, hogy Piatek érkezésével erősödött a Milan szerintünk most is jöhetnek a gólok. Igen ám, csak ott az a tényező, hogy az Empoli a nyeretlen széria ellenére is nem írható le és látva a Lazio elleni meccset mi nem bátorkodnánk a gólokkal. Ezért az AC Milan győzelme mellé egy 4,5 gól alatti opcióval számolnánk. Ha a 4,5 gólos táblázatot figyeljük az Empoli 24 mérkőzésen 4 alkalommal zárt csak ez az érték fölött, míg a Milan mindössze 3 alkalommal. Nem hinnénk, hogy most indulna be az adok-kapok. Ráadásul 1,80-s szorzóért “kötelező” rakni!

AC Milan – Empoli (20:30)

Tipp:AC Milan + Kevesebb, mint 4,5 gól (1×2+ Gólszám összesített) odds: 1,80 “B”  kategória Tét: 3 egység

I Den Bosch – Maastricht I

Következő két találkozón a pénteki “favorit” liga (Eerste Divisie) mérkőzéseivel kalkulálnánk. Lényegében a pályán a jelenlegi 2. helyezett, illetve a 7. fog megmérkőzni egymással. A Maastricht és a Den Bosch csapatával is nyertünk más és köztudott, hogy mindkét együttes első osztályú labdarúgókkal és fiatal tehetségekkel van “megáldva”. Egy szó, mint száz ha kiindulunk a két csapat adataiból és abból a tényezőből, hogy a jelenlegi felállásokban (hazai/idegenbeli mutatók) jobban teljesítenek a felek, mi kalkulálnánk a gólokkal.

A Den Bosch hazai pályán 7-3-2-s mutatóval rendelkezik és szinte minden egyes hazai mérkőzésén gólt szerzett a csapat (gólkülönbségük 23:15), míg a vendégek idegenben a 4. legjobb teljesítményre képesek! Mindössze 2 vereségük van és e mellett 6 győzelem és 4 döntetlen a mérlegük.

Ezen adatokból kiindulva és látva, hogy egymás ellen a két fél ebben a felállásban nagy átlagban megzörgeti egymás hálóját. Illetve tudatában annak, hogy mindkét oldal keretében minden egyes kulcsfontosságú játékos a keretben lesz, mi kalkulálnánk a gólokkal. Ezért a “mindkét csapat szerez gólt” opcióra kötnénk “C” kategóriás fogadást.

Den Bosch – Maastricht (20:00)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,66 “C”  kategória Tét: 2 egység

I Jong PSV – Roda I

Zárásként jöjjön a PSV tartalék, akikkel előző héten csúnya zakóba szaladtunk bele. Ugyan ezt megelőzően rendre nyertünk a csapattal, ezért a bizalmunk töretlen feléjük. Lényegében ma is a megszokott gólokkal kalkulálnánk, hiszen a hazaiak az egyik legjobb támadósorral, viszont a legrosszabb védelmek egyikével is rendelkeznek. Ma pedig az első osztályba vágyakozó Roda lesz az ellenfél.

A PSV fiataljai az 5. helyen, míg a Roda a 6. pozícióból várja ezt a találkozót. Lényegében mindkét csapat remek támadókkal rendelkezik, de a védelmük “pocsék”.

Ami biztos, hogy a PSV legutóbbi góltalansága után még motiváltabb lehet és ismét itt az esély, hogy hazai pályán bebizonyítsák mire is képesek. A Roda idegenben rosszul teljesít és utóbbi időben rendre kapnak legalább 2 vagy több gólt (Jong Ajax 5, Sparta Rotterdam 2, Den Bosch 2, Maastricht 2) . A PSV előző mérkőzését leszámítva az utóbbi időben rendre 2 vagy több gólt szerzett és ebben most is hatalmas érték lehet és nem elfelejthető, hogy a csapat a szezon legjobb teljesítményű támadóival rendelkezik. Előző mérkőzésen is jobbak voltak a Twenténél, akkor nem jött ki lépés, most még motiváltabb csapatra számítok és vélhetően szereznek legalább két gólt a jóval dekoncentráltabb Roda ellen.

Jong PSV – Roda (20:00)

Tipp:Több , mint 1,5 gól (Jong PSV gólszám) odds: 1,72 “C”  kategória Tét: 2 egység