b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Labdarúgáselemzések

Győzelemmel zárhatja az idényt a Dortmund, viszont ma nem lesz könnyű dolga a vendégeknek. (Fotó : Getty Images)

Szombat és vasárnap is sikerült profittal zárni és ezt a formát szeretnénk tovább vinni. Ma sokat gondolkodtunk, hiszen több esély is lenne, hogy profitálhassunk a mérkőzésekkel. De ismét maradtunk a jól megszokott kevesebb, néha több elv mentén és remélhetőleg sikerült meghozni a “nyerő” ajánlásokat.


I Jong PSV – Twente I

A mérkőzésen a bajnokság két kiváló teljesítménnyel rendelkező támadósora találkozik egymással. Gyakorlatilag a PSV fiataljaival már egy kezünkön sem tudjuk megszámolni hányszor profitáltunk és lényegében most is ez lenne a cél. A mostani ellenfelük pedig az első osztályba vágyakozó Twente lesz akik 24 fordulót követően 17 mérkőzésen nyertek és az elsők a jelenlegi tabellán. A PSV csapatáról többször leírtuk, hogy a fiatalok a PSV felnőttben is megmutatták már magukat, de a keretnek részesei és a felnőttekkel edzenek. Így egy első osztályú tapasztalatuk is van. Más teljesen az ő játékstílusuk és egyértelműen kitűnnek a ligából. Ami viszont látható, hogy a hazai védelem nem túl acélos.

A Jong PSV mérkőzésein rendre sikerült profitálnunk, hiszen a remek támadósoruk szinte minden egyes találkozón megzörgeti az ellenfelek hálóját, viszont hátul rendre összehoz 1-2 gólt az együttes. Ezért ma is bőven van érték a gólváltásra fogadni!

Ezért kiindulva ebből a tényezőből, hogy ma egy igencsak gólerős vendégekkel találkoznak akik idegenben rendre beleszaladnak egy-egy gólba. Míg hazai oldalon az a PSV lesz, akik a 2018/2019-s szezonban egy találkozót kivéve rendre betaláltak az ellenfeleknek hazai pályán. A két együttes előző találkozóján 2-1-s mérkőzést láthattunk. Most fordított a helyzet, ráadásul a PSV fiataljai szinte kirobbanó formában vannak. Ezért várnánk a gólokat és remélhetőleg ma is megzörrenek azok a hálók!

Jong PSV – Twente (20:00)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,50 “A” kategória Tét: 5 egység

I Nürnberg – Dortmund I

A találkozón lényegében “felesleges” kommentálni az ajánlást, viszont röviden tömören megtesszük. A jelenlegi listavezető látogat a Nürnberg otthonába. Itt az ideje, hogy a sárga-feketék összeszedjék magukat, hiszen két döntetlen után már a Bayern liheg a nyakukba. Ugyan a BL-ben beleszaladtak egy nagyobb pofonba a németek, de ez egy teljesen más élethelyzet és egyértelmű favoritok a vendégek.

A Dortmund 21 bajnokit követően az első a Bundesligában 15-5-1 a csapat mutatója. A mai házigazda pedig 2-6-13-s mérlegével a 18. helyen szerepel a bajnokságban.

Tudható, hogy a Dortund a kötelező meccseket rendre lehozza több góllal, ezért csak és kizárólag óvatosan ajánlanánk azt a tényezőt, hogy valaki egy underre rakjon, főleg ebben az esetben mikor a csapat egy kisebb hullámvölgybe kerülése, illetve a Bayern miatt még motiváltabb lehet. Egyre egészebb a keret és már a hiányzó játékosok is edzettek a csapattal. Úgyhogy a Nürnberg számára lehet lefutott lesz ez a meccs, akik rendre kikapnak az ellenfelektől. Remélhetőleg nem ma dől meg az az elv is, hogy az utolsó veri az elsőt, viszont véleményünk szerint a szezon legrosszabb védelme, kontra leggólerősebb támadósorának találkozóján hozni kell a vendégeknek a kötelezőt és legalább 2 góllal kell “kísérni” a találkozót.

Nürnberg – Dortmund (20:30)
Tipp:Dortmund és több, mint 1,5 gól (1×2 + gólszám összesített) odds:1,66 “B” kategória Tét: 3 egység

0
%d bloggers like this: