b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Labdarúgáselemzések

Agüero nélkül kell továbbra is helyt állni a Manchester City támadósorának, ám Gabriel Jesus eddig remekül pótolja a csapattársa hiányát. (Fotó : Sky Sports)

Tegnap és ma hajnalban is sikerült profitálnunk és szeretnénk ezt a formát átmenteni a délutánra is. Három elemzést készítettünk és mindhárom esetben igencsak bizakodóak vagyunk, ugyan alacsonyak a szorzók, de számunkra biztosnak tűnő ajánlásokkal érkeztünk.


I Manchester City – Chelsea I

Aki figyelemmel követi az angol sajtót, illetve lényegében a világsajtót is a labdarúgásban, tudhatja, hogy a Chelsea vezetőedzője Sarri mindent megtenne annak érdekében, hogy Hazard a csapat részese maradjon. Igen ám, de a belga támadó január elején jelezte a vezetőségnek, hogy itt az ideje a váltásnak és szeretné, ha a klub elengedné méghozzá Spanyolországba a Real Madridhoz. Ez persze csak “pletyka”, viszont Sarri nyilatkozatai igencsak beszédesek. Ugyan sikerült egy kisebb erősítést véghez vinni az argentin támadó Higuain kölcsönbevételével, ezzel ellentétben továbbra is ott vannak azok a bizonyos “morális” kérdések, amelyet láthattunk az Arsenal, vagy akár a Bournemouth elleni mérkőzéseken is a csapatnál. Ami biztos, hogy jövőhéten a Chelsea utazik Svédországba a Malmöhöz, míg a Manchester City-nek “csak” 02.20-án indul a nemzetközi szereplés. Ezután érdeklődve néztük a Chelsea médiáját és látható, hogy Sarri szinte minden egyes nyilatkozatában kitér a csütörtöki meccsre, viszont ígérete szerint a legjobb játékosokat fogja a pályára állítani.

A Manchester City számára adott az esély, hogy ismét átvegye a bajnokságban az első pozíciót a Liverpoolal szemben. Ehhez ma kötelező a győzelem és nincs ok pihentetésre, hiszen az együttes 02.20-án fog majd pályára lépni a Bajnokok Ligájában.

Így adott a kérdés, hogy az edzői nyilatkozat után valóban a legjobb Chelsea kezdő lesz a pályán, vagy lesznek változások a keretben. Illetve ott a másik tényező, hogy a Manchester City nem kényszerül rotációra és ezáltal itt is a legjobbak kerülhetnek a kezdőcsapatokba. Véleményünk szerint az amúgy hazai pályán 12-0-1-s statisztikával és nem mellesleg a Premier League legjobb teljesítményű támadósorával rendelkező együttes begyűjti ma a három pontot és továbbra is versenyben marad a bajnoki címért a Liverpoollal. Tehát a mai ajánlásunkként a hazai csapatra kötünk fogadást és ismételten erőltetnénk a gólokat, ami igencsak helytálló lehet. A Manchester City 2018/2019-s szezonját nézve a hazai mérkőzéseken szinte kivétel nélkül 2 vagy több gólt szerzett a mérkőzésein. Ez ma is megtörténhet és reméljük, hogy nem ma marad egy gólon az együttes.

Manchester City – Chelsea (17:00)
Tipp:Manchester City – 1,5 gól felett (Csapat összesített gólok) odds:1,50 “B” kategória Tét: 3 egység

I Utrecht – PSV Eindhoven I

A mérkőzésen nem nagyon értjük a szorzókat ennek ellenére bizakodóak vagyunk, hiszen a jelenlegi listavezető PSV játszik a középmezőny egyik tagjával, akik nem mellesleg 2019-s évben még nem szereztek győzelmet. Remek kiinduló alap lehet a találkozón, hogy tegnap az Ajax óriási meglepetésre kikapott a Heracles vendégeként, ezt pedig ma kihasználhatja a PSV, hiszen egy győzelemmel már 8 pontra növelhetik az előnyüket az ősi riválissal szemben. Ami a szorzókat illeti, valószínű, hogy Lonzano kiesése miatt lehet bár a mexikói futballista közösségi médiáját figyelve nem találtunk ezzel kapcsolatos információt. Egy biztos, hogy a Sittard elleni meccset kihagyta, de ott is kiütéssel nyert a PSV. Rajta kívül de Jong biztosan a kezdőben lesz, de Pereiro és Malen Donyell is a kezdőbe várható.

A PSV 2019-ben minden meccsén legalább 2 gólt szerzett, míg az Utrecht  mindhárom meccsén gólt kapott, de két alkalommal 3, illetve 4 gólt is. A PSV elleni legutóbbi találkozón 4-0-s eredménnyel zártak a felek.

A vendég csapatból tehát egy kulcsfontosságú hiányzó lehet, viszont rajta kívül a keret többi része adott a sikerhez. Fogadhatnánk a vendégek győzelmére, de véleményünk szerint a gólokban ismét ott a biztonságosabb érték. Ezért kiindulva a két csapat 2019-s évi teljesítményéből, illetve az egymás elleni eredményekből, ahol látható, hogy a PSV szinte rendre gálázni tudott az Utrecht ellen ma is erre számolnánk és reméljük, hogy nem most zár 0-1 góllal a holland éllovas.

Utrecht – PSV Eindhoven (16:30)
Tipp:PSV Eindhoven – 1,5 gól felett (Csapat összesített gólok) odds:1,50 “B” kategória Tét: 3 egység

I Thun – Young Boys I

A svájci mérkőzésen a jelenlegi harmadik, illetve a 18 pontos előnnyel rendelkező jelenlegi listavezető találkozik egymással. Ami látható, hogy a Young Boys szeretné beállítani a svájci rekordot, hiszen ha így folytatják a “menetelést”, akkor a Basel 2008-s rekordját dönthetik meg. Ehhez szinte a bajnokság minden egyes hátralévő mérkőzésén pontokat kellene szerezni a csapatnak és ahogy ez látható is, az együttes nem lassít. A Thun csapatával 4 nappal ezelőtt profitálni tudtunk és akkor is a gólváltásra tettünk ajánlást. A Lugano elleni meccsen 3 góllal indította a 2019-s évet az együttes. A Young Boys egy kötelező győzelmet ért el 02.02-án az utolsó helyezett Xamax ellen és 2-0-ra nyert a csapat. Ami biztos, hogy a Thun otthonában borzasztó nehéz pontot szerezni, hiszen az együttes egyedül a mai ellenfelétől szenvedett vereséget 9 hazai mérkőzést követően.

A Thun 2018/2019-s szezonban minden egyes hazai mérkőzésén szerzett legalább egy gólt, míg a két csapat legutóbbi öt összecsapásán rendre gólokkal és gólváltásokkal tarkított találkozók szemtanúi lehettünk (3-2, 1-4, 2-2, 3-1, 3-1)

Ami számunkra döntő volt a találkozóval kapcsolatban, hogy a hazai csapat remekül teljesít a hazai publikum előtt, illetve figyelemmel követtük az előző mérkőzésüket a fogadásunk szempontjából és igencsak remek futballt láthattunk az együttestől. A vendégek részéről nincs kérdés a rekord beállítás a cél, amelyre minden esély adott és ha így játszanak tovább, akkor ma is meglehet számukra a 3 pont. A Young Boys idegenben elég sokszor kap gólt, úgyhogy állhat a mai ajánlásunk, ami a következő lenne..

Thun – Young Boys (16:00)
Tipp:Igen + Több, mint 2,5 gól (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám összesített) odds:1,66 “C” kategória Tét: 2 egység

 

0
%d bloggers like this: