b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Labdarúgáselemzések

A mai nap zárásaként két labdarúgás-elemzéssel készültünk. Első esetben egy Premier League találkozóra gondoltunk, míg a második mérkőzésen egy rangadót emeltünk ki a kínálatból.


I West Ham – Huddersfield I

A találkozón a hazai pályán szereplő West Ham sikerében látunk értéket. Az Olympic Staduim gyepén igencsak jól szerepel a londoni csapat és 15 PL mérkőzésen 7-3-5 a mérlegük. A mai ellenfelük a pocsék formában lévő és már-már kilátástalan Huddersfield lesz.

A Huddersfield részéről rengeteg tényező befolyásolja a csapat teljesítményét. Kezdve a tulajdonosoktól, végezve a játékosokig. A csapat 30 forduló alatt mindössze 14 pontot szerzett egyértelmű kiesője a PL-nek, ha csak el nem kezdenek kapaszkodni, viszont van egy másik kellemetlen adat, ami a gólokat illeti. A vendég együttes 15 gólt szerzett idáig és 53 gólt kapott, ami a PL történelem egyik leggyengébb teljesítményének számít.

Röviden tömören, egy jó formában lévő West Ham ellen, ennek a formán kívüli Huddersfieldnek nem sok esélye van. Természetesen nem írunk le egyetlen egy csapatot sem, de a Huddersfield mindössze 8 gólt szerzett idegenben, míg a West Ham utóbbi időben hazai pályán szinte kapott gól nélkül hozza le a mérkőzéseit. Pontot szereztek a Liverpool ellen is, de épp január elején az Arsenalt meg is verte a csapat. Ezt követően a Fulham és Newcastle kettős is botlott itt, úgyhogy nem keresgetjük az kérdéseket és szerintünk ma is begyűjti a West Ham hazai pályán a győzelmet és a vele járó 3 pontot.

West Ham – Huddersfield (16:00)

Tipp:West Ham (Játékidő eredménye) odds: 1,66 “B”  kategória Tét: 3 egység

I Crusaders – Cliftonville I

Az Észak-Írországi NIFL Premiership 32. fordulójában óriási rangadót rendeznek, hiszen két ősi rivális fog egymással farkasszemet nézni. Ami a két csapat teljesítményét illeti egy biztos,hogy egymás ellen rendre szórják a gólokat, de önmagában a ligában sem takarékoskodnak a gólokkal.

A hazai együttes 30 fordulót követően 58:41-s gólkülönbséggel rendelkezik, míg a vendégek 60:51-s mérleget alakítottak ki. A másik érdekes adat, hogy egymás ellen a legutóbbi 5 mérkőzésen rendre gólváltásokat alakítottak ki és a ligában is két “randevú” alatt rendre megzörrent mindkét együttes hálója.

Felesleges keresgélni. Mindkét csapat jó formában van, a vendégek a ligában minden egyes idegenbeli mérkőzésen gólt szereztek, míg a hazai együttes kiválóan teljesített az egész szezonban hazai pályán. Úgyhogy ma is számolnánk a gólokkal és remélhetőleg nem ma zárják be a gólzsák száját a csapatok.

Crusaders – Cliftonville (16:00)

Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,61 “C”  kategória Tét: 2 egység

 

0
%d bloggers like this: