Prémium szolgáltatás : Labdarúgáselemzések

A napunk zárásaként két darab labdarúgáselemzést publikálunk. Felesleges ma nagy kockázatot vállalni, hiszen gyenge és rizikós kínálatunk van. Ezért két várható opcióra ajánlunk fogadást és remélhetőleg zöldülnek majd az elemzések.


I Connah’s Q. – Newtown I

A Walesi Premier League 28. fordulójában a Connah’s és a Newtown találkozik egymással. A mérkőzésen szépen kúszik fel a hazaiak szorzója és ez vélhetően annak köszönhető, hogy a Newtown utóbbi három mérkőzésén pontokat szerzett. Mindent egybevéve viszont nem mehetünk el a mellett, hogy a Connah a bajnoki címért küzd és jelenleg a 2. helyen állnak, illetve a vendégek idegenbeli teljesítménye is önmagáért beszél.

A Newtown 3-3-7-s mutatóval áll idegenben és mindössze 12 pontot szereztek 13 mérkőzés után. A Connah’s Q. ennek az ellentettje hazai pályán és az együttes 14 mérkőzés alatt 11-1-2-s mutatót hozott össze és 40:13 a gólkülönbségük.

Egy szó, mint száz a Connah’s hazai pályán kiválóan teljesít és vélhetően a múltkori TNS elleni vereség után még motiváltabb lehet az együttes. A tabellán ugyan 1 pont a lemaradásuk a dobogótól, amit ma némileg kozmetikázhatnak, bár tegyük hozzá azt is, hogy a csapatnak 1 mérkőzéssel több lejátszottja van. Mindenesetre ma nem hinnénk, hogy a Newtown meglepné a Connah’s csapatát hazai pályán. Egymás elleni eredmények alapján a Connah’s legutóbb a Newtown ellen 2015.08.22-én veszített pontot hazai pályán.

Connah’s Q. – Newtown (20:45)

Tipp:Connah’s Q. (Játékidő eredménye – 1×2) odds: 1,53 “B”  kategória Tét: 3 egység

I Inverness – Ross County I

A skót Championship 29. fordulójában a listavezető, illetve az 5. helyen álló Inverness csap egymással össze. A mérkőzés pikantériája, hogy az Inverness 1 pontra van a 4. Premiership osztályozó helytől.

Az Inverness egyetlen hátránya, hogy a mérkőzései döntő részében döntetlennel zár. A szezonban nekik van a legtöbb remijük és a mérlegük 27 fordulót követően 9-12-6. A mai ellenfelük magabiztosan 11 ponttal vezeti a tabellát és a szezon legjobb támadósorával rendelkeznek.

Kiindulva abból a tényezőből, hogy a hazaiak számára minden egyes pontra szükség van, míg a vendégek a liga legjobb támadósorával rendelkeznek. Illetve ott vannak az egymás elleni eredmények is, amelyek alapján látható, hogy többször fogta már meg az Inverness a Ross County csapatát és a legutóbbi 4 mérkőzésen rendre kialakultak a gólok is a mérkőzésen, a gólokra kötnénk fogadást. A hazai csapat várhatóan lő egy gólt, míg a vendégek oldaláról érkezik a mérkőzésenként átlagosan 2-3 gólt szerző Inverness. Így a gólváltásban hatalmas érték lehet.

Inverness – Ross County (20:05)

Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,66 “C”  kategória Tét: 2 egység