b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Labdarúgáselemzések

Vajon sikerül begyűjteni a három pontot a Klopp legénységnek? (Fotó : Skysports)

Tegnap ismét sikerült profittal zárnunk a prémium szolgáltatás keretein belül, illetve az ötletadó megosztásunkban, amit sokak követtek egy 4,00-s és egy 1,83-s szorzót is elcsíptünk Cristiano Ronaldo góljainak, illetve a Juventus továbbjutásának köszönhetően. Ma kicsit “lentebb” engedtünk és sok fejtörést okoztak a találkozók, ezért alacsony tétekkel kalkuláltunk.


I Bayern München – Liverpool I

A visszavágóra 0-0-s eredmény után érkeznek a felek. Egyik oldalnak sincs egyszerű dolga, viszont ma az angol együttes van némi előnybe az idegenben szerzett gólok szabályzata miatt. Ha az angol csapat képes gólt szerezni, onnantól egy góllal többel kell kalkulálnia a hazaiaknak. Az előző mérkőzésből felesleges kiindulni, hiszen a Liverpool mindent kihagyott, a Bayern pedig a védekezést helyezte inkább előtérbe. Ami biztos, hogy a hazai oldalon Kimmich, Robben, Müller és Tolisso sem lép pályára, míg a vendégeknél Gomez, Keita és Oxlade-Chamberlain nincs játékra alkalmas állapotban.

A német együttes kiváló formába lendült és 2019-ben sorozatban termelik a győzelmeket, ma mégis nehéz feladat vár rájuk. A Bayern hazai pályán döntőrészt győzelmekkel tud kalkulálni, viszont több esetben gólt kapott a csapat..

Kiindulva a ma mérkőzés tétéjéből és abból a tényezőből, hogy a Liverpool támadótriója Salah, Firmino és Mané is Klopp rendelkezésére áll nem hinnénk, hogy az együttes ma elkövetné ugyanazt a hibát, hogy rúgott gól nélkül zárna. A Bayern otthon jó, ezért mindkét oldaltól várnánk legalább egy-egy gólt és véleményünk szerint a Bayern lehet a mai mérkőzés továbbjutója.

Bayern München – Liverpool (21:00)

Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,66 “C”  kategória Tét: 2 egység

I Norwich – Hull City I

A Championship 37. fordulójában a Leeds ismét visszavette ideiglenesen a vezetést a Norwich csapatától. Ez már önmagában egy kiváló kiindulóalap számunkra a mérkőzés előtt, a másik fontos tényező, hogy a hazai együttes kiváló formába került és utóbbi négy mérkőzésén rendre győzni is tudtak. A Norwich a szezon legjobb teljesítményű támadósorával rendelkezik, míg a vendég együttes igencsak sok gólt kapott a bajnokságban szám szerint 51 találatról beszélünk.

A Norwichnak óriási szüksége van a győzelemre, hiszen lecsúszott az együttes a 2. pozícióba. A hazaiak otthon 18 mérkőzésen 12-2-4-s mérleggel rendelkeznek, míg a mai ellenfelük idegenben gyengén teljesít és utóbbi négy mérkőzésén vereséget szenvedett. Mérlegük egyébként idegenben 5-4-9.

Látva az utóbbi idők teljesítményét és ismerve a tényezőket, számunkra nincs kérdés. Itt ma a Norwich lesz a kezdeményező fél, a hazai keretben T. Pukki biztosan a kezdőben kap szerepet és mindössze Buendia és Morris van a hiányzók listáján, míg a vendégeknél akár 6 játékos is kihagyhatja a találkozót. Otthon teljesíteni kell és ma kötelező lenne megszerezni a 3 pontot, szerintünk ezt teljesíteni fogja a Norwcih!

Norwich – Hull City (21:00)

Tipp:Norwcih (Játékidő eredménye) odds:1,55 “C”  kategória Tét: 2 egység

 

 

0
%d bloggers like this: