b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Labdarúgáselemzések

Megoldották az "ágyúsok" és az elődöntőben a Valenciával találkoznak (Fotó : Skysports)

A nap folytatásaként jöjjenek akkor a labdarúgáselemzések, ahol több mérkőzés kerül megosztásra! Felhívjuk a figyelmet a tétekre, illetve most csak a poszt átláthatósága miatt rövid elemzésekkel készülünk.


I Hannover – Leverkusen I

Lényegében Doll ténykedése sem javított a Hannover állapotán, folyamatosan vereségeket szenved a csapat és ma az a Leverkusen lesz az ellenfelük, akik őrült formában vannak.

A Leverkusen legutóbbi 10 Bundesliga mérkőzését tekintve 7-0-3-s mutatóval rendelkezik. 

Számunkra nincs kérdés, a Hannover jelenleg nagyon gyenge kerettel rendelkezik, Doll számára nincs sok esély, hiszen a fél csapat hiányzik továbbra is. A vendégek oldaláról Volland, Havertz és Bellarabi biztosan a keretben lesz, úgyhogy várhatóak a gólok és szerintünk a vendégek sikere is. Remélhetőleg nem 1 gólos mérkőzés szemtanúi leszünk és ezzel állhat a “tippünk”.

Hannover – Leverkusen (18:00)

Tipp:Leverkusen + 1,5 gól felett (Játékidő eredménye + gólszám összesített) odds:1,58 “A”  kategória Tét: 5 egység

I Arsenal – Manchester United I

A Premier League mérkőzésen számomra minden a Manchester pontszerzésére utal. Legutóbbi mérkőzéseken rendre győzni, vagy legalább pontot tudott szerezni a “vörös ördögök” alakulata és szerintem ez most sem lesz másként

A MU PSG kiejtése után hihetetlen morális fölényben lehet, az amúgy botladozó és a Rennes otthonában vereséget szenvedő ágyúsok ellen.

Legutóbb január 25-én találkoztak a felek akkor 3-1-s sikert aratott a MU az Arsenal otthonában, ma nem várok ekkora különbségű győzelmet, sőt a pontosztozkodást tartom reálisnak, de biztos vagyok benne, hogy nem  nyernek az ágyúsok.

Arsenal – Manchester United (17:30)

Tipp:Döntetlen, vagy Manchester United (Kétesély) odds:1,57 “B”  kategória Tét: 3 egység

I Djurgarden – Hammarby I

A svéd kupasorozatban a negyeddöntőben két igencsak gólerős csapat találkozik egymással. A Hammarby minden egyes mérkőzésén pontot szerzett, de ezek közül két alkalommal is gólt kapott. Míg a Djurgarden is nyerni tudott az előző három találkozóján, de szintén két alkalommal is gólt kapott a csapat.

Az egymás elleni eredmények alapján a legutóbbi öt mérkőzésen, a két együttes rendre képes volt gólváltásokat kialakítani a mérkőzéseken.

Ezen adatokból kiindulva tehát bizakodóak vagyunk és szerintünk ma is betalál mindkét együttes.

Djurgarden – Hammarby (15:00)

Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,61 “B”  kategória Tét: 3 egység

I Bröndby – Aalborg I

A dán bajnokin lényegében a remek idegenbeli teljesítménnyel bíró Aalborg alapozta meg a tippünket. A Bröndbytől egyértelműen várnánk gólokat, de az Aalborg idegenben rendre képes pontokat szerezni és nem elhanyagolható tényező az sem, hogy szinte mindig szereznek egy gólt.

Az Aalborg idegenben 5-5-2-s mutatóval rendelkezik és 12 találkozón 20:14-s gólkülönbséget alakított ki.

Legutóbbi mérkőzésükön 3-1-s eredményt alakítottak ki, de az Aalborg legutóbb a Midtjyllandnak is betalált. A Bröndby remek teljesítménnyel bír, főleg hazai pályán de többször gólt kap. Úgyhogy állhat a gólváltás.

Bröndby – Aalborg (18:00)

Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,61 “C”  kategória Tét: 2 egység

I Mouscron – St. Truiden I

Zárásként egy belga találkozóra gondoltunk, ahol a B. Storck által irányított együttes mérkőzésére kötnénk ismét fogadást. A hazai együttes remek formát produkál az edzőváltás óta és szépen lépeget fölfelé a statisztikát. Ma viszont az a St. Truiden lesz az ellenfél akik szintén remek szezont produkálnak.

A St. Truiden idegenbeli teljesítménye alapján 14 mérkőzésen 10 alkalommal gólt szerzett. A Mouscron az edzőváltás óta minden találkozóján pontot szerzett és gólt is lőtt természetesen

Látva tehát ezeket az adatokat, az sem kizárható, hogy ma nyerni tud ismét a Mouscron, viszont ismerve a St. Truiden idei teljesítményét és azt, hogy több jobb kvalitású együttesnek is gólt rúgott a csapat számomra nincs kérdés és remélhetőleg a gólváltás is kialakul a mérkőzésen.

Mouscron – St. Truiden (18:00)

Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,66 “C”  kategória Tét: 2 egység

 

0
%d bloggers like this: