b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Labdarúgáselemzések

A Juventus megőrizte a veretlenségét a bajnokságban és egyre közelebb a bajnoki cím ezáltal (Fotó:Getty Images)

A mai napunk folytatásán sokat gondolkoztunk, hogy maradjunk meg egy futballelemzésnél, vagy legyén bevállalósak. Végül az utóbbinál maradtunk, hiszen a bankunk adott a játékhoz.


I Norwich – Swansea I

A Norwich elkapta a fonalat az utóbbi időben és kiváló támadósoruknak köszönhetően rendre képesek több gólt szerezni a mérkőzéseken. 35 fordulót követően nekik van a legjobb teljesítményű támadósoruk, hiszen 71 gólt szereztek, viszont a védelmük nem az igazi. A Swansea nagyon gyenge szezont fut és jelenleg a 14. helyen állnak.

Az előző mérkőzésen 4-1-s kiütéssel nyert a Norwich, ráadásul hazai pályán kiváló teljesítménnyel rendelkezik az együttes és 17 mérkőzésen már 11-2-4-s mérleggel rendelkezik a csapat.

Kiindulva tehát az idénybeli különbségekből, a hazai pályán nyújtott teljesítményből és az ott szerzett gólok számából, mi a hazai gólokban láttunk nagy fantáziát és véleményünk szerint a T. Pukki által fémjelzett támadósor ma is megzörgeti legalább kétszer a vendégek hálóját.

Norwich – Swansea  (20:45)

Tipp:Több, mint 1,5 gól (Norwich gólszám) odds:1,58 “B”  kategória Tét: 3 egység

I Juventus – Udinese I

A Juventus fantasztikus szezont fut és 26 fordulót követően még mindig veretlenek. Jelenlegi teljesítményük alapján annyi mondható el, hogy a biztos győzelem tudatában ráül az együttes az eredményre és bízva a Chiellini/Bonucci kettősben bekkelnek.

Az Udinese gyenge szezont fut, ráadásul idegenben 11 fordulót követően 7 pontot szerzett a csapat, viszont az egyik legkevesebb gólt kapták ez idő alatt.

Mindent egybevéve tehát bíznánk a Juventus sikerében, akik véleményünk szerint ma is egy kevés gólos mérkőzésen fogják begyűjteni a három pontot. Jövőhéten fontos meccse lesz az együttesnek a Bajnokok Ligájában, viszont ezt az Udineset főleg a hiányzó játékosok nélkül kötelező verni.

Juventus – Udinese  (20:30)

Tipp:Juventus + 4,5 gól alatt (1×2 + Gólszám összesített) odds:1,65 “B”  kategória Tét: 3 egység

I Nijmegen – Roda I

A holland másodosztály utóbbi időben favoritunkká vált és most sem hagynánk ki ezt a találkozót. Lényegében két igencsak gólerős támadósor találkozik egymással és elmondható az is, hogy egyik csapat sem rendelkezik jó védelemmel. Ezért ismét favorizálnánk a gólváltást, mint opciót.

A két együttes legutóbbi bajnoki találkozóján 2-3-s eredményt ért el, de azóta is elmondható, hogy szinte kivétel nélkül gólt szereznek, de gólt is kapnak.

Végiggondoltuk tehát a mérkőzést és véleményünk szerint a Roda idegenben lő legalább egy gólt, míg a Nijmegennek hazai pályán kötelező a gólszerzés.

Nijmegen – Roda (20:00)

Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)  odds:1,53 “C”  kategória Tét: 2 egység

 

 

0
%d bloggers like this: