Prémium szolgáltatás : Labdarúgáselemzések

Két labdarúgáselemzéssel folytatnánk, ahol egy német és egy dán találkozót szemeltünk ki.


I Wolfsburg – Werder Bremen I

A német találkozón a gólváltásban bíznánk. Lényegében mindkét együttes hasonló teljesítménnyel szerepel a Bundesligában és rendere képesek megzörgetni az ellenfelek hálóját. A Wolfsburg a 7. helyről, míg a Werder a 10. pozícióból várja a mai mérkőzést.

 A Wolfsburg hazai pályán 4-3-4-s mutatóval rendelkezik, míg a Werder idegenben szintén ugyanilyen  eredménnyel rendelkezik. Ami viszont látható, hogy hazai csapat “otthon” 13 tétmérkőzésen 11 alkalommal szerzett legalább egy gólt. Míg a Bremen 14 tétmérkőzésen mindig képes volt szerezni egy gólt!

Kiindulva tehát ezen adatokból és bízva a Werder idegenbeli mutatóiban, amelyben látható, hogy az együttes rendre képes gólt szerezni, de többször gólokat is kap, bizakodnánk a gólváltásban és remélhetőleg megszületik a gólváltás.

Wolfsburg – Werder Bremen (18:00)

Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,75 “C”  kategória Tét: 2 egység

I Odense – Bröndby I

A dán találkozón lényegében a Bröndby idei mérkőzései miatt várnánk a gólokat. A Bröndby idegenben remekül teljesít és szinte mindig képes legalább egy gólt szerezni az együttes, viszont rendre gólokat is kapnak. Ezzel számolnánk ma is és ha megfigyeljük az Odense mutatóit nem lenne akkora csoda a gólváltás a mérkőzésen.

Az Odense a 5. helyen áll jelenleg a bajnokságban 23 forduló alatt 9-6-8 a mérlegük, hazai pályán rendre képesek pontot szerezni és 11 mérkőzés alatt mindössze 2 mérkőzésen szenvedtek vereséget.

Látva tehát azt, hogy az Odense hazai pályán milyen jól teljesít, illetve ismerve a Bröndby idegenbeli mérkőzéseit bíznánk a gólokban.

Odense – Bröndby (18:00)

Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,61 “C”  kategória Tét: 2 egység

A b&wtips jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021