b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Labdarúgáselemzések 01.28.

A tegnapi hibátlan nap után megpróbálnánk ma is egy hasonló napot “nyújtani”. Két labdarúgáselemzéssel készültünk és mindkét találkozón a gólokban bíznánk. Egyik mérkőzés esetében egy elmaradt találkozóra, míg másik opció esetében egy formán kívüli csapat ellen “fogadunk”.


I Fenerbahce – Yeni Malatyaspor I

 A találkozón gyakorlatilag a hazai csapat roppantul gyenge játékában, míg a vendégek kiváló szereplése miatt került sor. Igazából nem is értjük ezt a szorzót, hiszen benne van a meccsben bőven a döntetlen is, mindezek ellenére megtaláltuk talán a meccs legbiztosabb fogadási részét, hiszen a vendégek góljában óriási érték van. A Yeni jelenleg a 3. helyen áll és 29 gólt lőtt a csapat 18 fordulót követően, ami jó teljesítménynek számít. A hazai csapat védelme roppantul gyengén teljesít és e mellé érkeznek a “halovány” támadók. Mindent megfigyelve látható, hogy a vendégek oldaláról szinte a teljes keret játékra alkalmas állapotban, míg a hazai oldalon több hiányzó is van. Egy szó, mint száz a vendégek góljában tehát van érték, amelyre “B” kategóriás ajánlásként kötnénk fogadást. Érdekességként augusztusban 1-0-ra nyert a Yeni és idegenben is szinte minden egyes mérkőzésén gólt szerzett a csapat (Basaksehir, Besiktas, Analnyaspor stb.)

Fenerbahce – Yeni Malatyaspor (18:00)
Tipp:Fenerbahce – NEM (Kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést) odds:1,50 “B” kategória Tét: 3 egység

I Dordecht – Jong PSV I

 A PSV fiataljainak előző mérkőzésén profitáltunk, most pedig annak a Dordrechtnek látogatnak az otthonába, akik a tabella utolsó helyezettjei között tartózkodnak. A PSV esetében érdemes mindig vagy az összesített gólokat, vagy a csapatgólokat favorizálni, mi most utóbbit erőltetnénk, hiszen a bajnokság legjobb támadósorával rendelkezik a csapat, ma pedig azzal a Dordrechttel játszanak, akiknek a védelmük roppantul gyenge és 21 fordulót követően már 43 találatot szedtek össze. A PSV előtt adott az esély, ráadásul a Dordrecht csapatával rendre izgalmas találkozókat hoztak össze. Legutóbb 2018.10.26-án 2-2-s döntetlent értek el, de ezt megelőzően 4-2, 3-2, 3-2 és szintén 3-2-s eredményt alakítottak ki. Úgyhogy ma bízunk a vendégekben, akik többször rúgnak 2, vagy több gólt a találkozóikon és erre igencsak érdemes fogadni, hiszen kereken 2,00-s szorzóért cserébe tehetjük ezt meg!

Dordecht – Jong PSV (20:00)
Tipp:Több, mint 1,5 gól (Jong PSV gólszám) odds:2,00 “C” kategória Tét : 2 egység

0
%d bloggers like this: