b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Labdarúgáselemzések 01.26.

Az előző emailben ahogy jeleztük, már a mostani elemzések a holnapi kínálat részét képzik! Viszont elsőként már felhívták az előfizetők a telegram csatornán, hogy az FC Eindhoven – Den Bosch találkozón más opció került megosztásra! A korrekt tipp: Több, mint 2,5 gól (Gólszám összesített) odds:1,60 “B” kategória Tét:3 egység!


I Melbourne Victory – Sydney FC I

 A találkozó az ausztrál A ligából érkezik. Gyakorlatilag amit már megszoktunk a gólváltásokra fogadunk. Két olyan csapat találkozik egymással, akik a mostani környezetben remekül teljesítenek. A Victory hazai pályán szinte rendre gólt szerez de látható a statisztikákból, hogy többször gólt is kap az együttes, most pedig az a Sydney az ellenfél, akik idegenben kiváló formának örvendnek. Szinte minden adandó alkalommal gólt szereznek, de látható az ő esetükben is, hogy gólt is kapnak. Úgyhogy ezen a mérkőzésen rakható a gólváltás, amelyért jelen esetben 1,61-s  szorzón lehet fogadást kötni, amit mi “B” kategóriában teszünk meg!

Melbourne Victory – Sydney FC (09:50)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,61 “B” kategória Tét : 3 egység

I Mönchengladbach – Augsburg I

 A Mönchengladbach egyértelmű favorit, viszont egy a kérdés, hogy T. Hazard és Plea játszik-e. Amennyiben a duó játszik nincs kétség és hazai pályán ez a gladbach megtartja a veretlenségét, viszont a duó hiánya már okozhat némi fejtörést. Itt érdemes lehet kivárni a mérkőzés elejéig a pontos kezdőket látva pedig ha játszik Plea és Hazard akkor “B” kategóriába (3 egységgel) megrakni a meccset. Mivel én utazni fogok, ezért jelen esetben egy “C” kategóriás besorolást adtunk a tippnek, de papíron és statisztikák alapján a jelenlegi 3. helyen álló Gladbach toronyesélyese ennek a párharcnak, hiszen a vendégek rossz formában vannak, mindössze a 15. helyen állnak és idegenben 2-2-5-s mérleggel rendelkeznek.

Mönchengladbach – Augsburg (15:30)
Tipp:Mönchengladbach (1×2) odds:1,66 “C” kategória Tét : 2 egység

I Aberdeen – Kilmarnock I

 A skótokkal előző fordulóban nyertünk és a Kilmarnock már a 2. helyen áll, hiszen előző fordulóban megverték a Rangerst. Most ismét nehéz párharcra van kilátás, viszont a fogadóirodák megint elmérték véleményünk szerint az esélyeket. Az Aberdeen hazai pályán kiválóan teljesít és szinte minden ellenfelének gólt szerez, erre remek példa volt a Celtic elleni 3-4-s találkozójuk, míg a vendégek legutóbbi 10 találkozójából kiindulva 9 alkalommal gólt szereztek és 8 alkalommal pontot is. Egymás elleni eredményeik is igencsak beszédesek a feleknek, hiszen ebben a felállásban 2018-s évben 3 alkalommal találkoztak ebből 2 alkalommal megszülettek a gólok. Úgyhogy most erre kötünk fogadást egy 2,10-s szorzóért, amiért ezt KÖTELEZŐ húzni!

Aberdeen – Kilmarnock (16:00)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:2,10 “C” kategória Tét : 2 egység

 

0
%d bloggers like this: