b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Labdarúgáselemzés

LA Galaxy's Zlatan Ibrahimovic, center left, of Sweden, celebrates his goal with Chris Pontius, center right, Perry Kitchen, right, and Ola Kamara during the second half of an MLS soccer match against the Real Salt Lake Saturday, June 9, 2018, in Carson, Calif. The Galaxy won 3-0. (AP Photo/Jae C. Hong)

Tegnap a labdarúgáselemzések esetében egy-egy gólon múlt a profitunk. Természetesen ilyenkor mutatkozik meg egy “tippadón”, hogy képes-e túllépni adott veszteséges helyzeten, avagy kapkodni kezd, idegessé válik és még mélyebbre kerül. Mi többször bizonyítottunk már, többször próbáltak személyek nyomasztani minket és ez tegnap sem volt másként, páran hangot adtak ismét a nemtetszésüknek. Ezt követően természetesen a hajnali NBA elemzések máris korrigáltak a tegnapi veszteségen, amivel ismét sikerülhetett némileg befogni egy-egy ember száját és remélhetőleg a mai elemzéseinkkel javítjuk is a tegnapi botlásunkat.


I Chievo – AC Milan I

A Milan ma egy kötelező győzelem előtt állhat és nem elfelejtendő az sem, hogy az együttes 4. fordulója minden mérkőzést megnyert. A Milan 2019-s évben elkapta nagyon a “fonalat”, Piatek érkezése remek erősítésnek tűnik és már a 3. pozíciót tölti be az együttes. Ma annak a Chievonak az otthonába látogat az együttes, akik 26 fordulót követően az utolsó pozíciót töltik be.

A Chievo 26 mérkőzésen 1-10-15-s mérleggel rendelkezik. Ha ez nem lenne elég a szövetség még -3 ponttal sújtotta az együttest és ma az a Milan lesz a vendégük akik utóbbi időben rendre több góllal hagyják maguk mögött az ellenfeleket. A Chievo részéről kiemelendő adat az is, hogy 51 gólt kapott az együttes amely a legrosszabb mutatónak számít a Serie A mezőnyében.

Látva ezeket az adatokat, illetve ismerve a hazaiak helyzetét, hiányzóit stb., nincs kérdés. Ennek a Milannak ma kötelező a győzelem, ha törik, ha szakad a harmadik hely megtartásáért küzdeniük kell és ehhez ma kötelező a 3 pont begyűjtése!

Chievo – AC Milan (20:30)

Tipp:AC Milan (Játékidő eredménye) odds:1,58 “B”  kategória Tét: 3 egység

I Strasbourg – Lyon I

A francia párosítás igencsak “pikánsnak” ígérkezik, hiszen a Strasbourg hazai pályán óriási veszélyt jelent minden együttesre. Itt veszített pontot a PSG is, illetve az együttes a tétmérkőzéseket tekintve hazai pályán egyetlen egy mérkőzésen nem szerzett gólt, azt akkor a Nimes ellen tették meg. Azóta minden mérkőzésen megzörgetik legalább egyszer az ellenfelek hálóját, úgyhogy fantasztikus teljesítményre képesek a hazai publikum előtt.

A Lyon remek szezont fut és már a 3. helyen áll az együttes, viszont elmondható róluk, hogy idegenben többször pontokat veszítenek és ennek következtében természetesen gólokat is kapnak. A csapat idegenbeli mérlege 5-4-4 , gólkülönbségük pedig 19-20.

Összességében tehát sok fog múlni a Strasbourg támadókon, főként a Da Costa, Mothiba duón. A vendégek részéről Fekir, Dembele és Depay szinte biztosan a kezdőben lesz. Ezért egy ki-ki párharcra számítunk és az sem kizárt, hogy ismét egy “nagyágyú” bukik a Stade de la Meinau gyepén.

Strasbourg – Lyon (17:00)

Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,70 “C”  kategória Tét: 2 egység

I FC Dallas – Los Angeles Galaxy I

Ugyan babonából sosem szeretek rakni kezdődő bajnokságok 3. fordulójáig, de most olyan szorzóval találkoztam ezen a találkozón, amit muszáj vagyok alacsony téttel megrakni. Az LA Galaxy csapatáról elmondható, hogy szinte minden egyes mérkőzésén gólt kap ez az együttes, de többször gólokat is rúg. Hasonló kvalitás számomra a fogadás szempontjából, mint a francia bajnokság Rennese.

Az első fordulóban mindkét együttes gólváltásokat alakított ki a mérkőzésein , ráadásul egymás ellen az előző évben mindkét alkalommal 3-2-s eredményeket alakítottak ki.

A Galaxy támadósora számomra továbbra is meggyőző, hiszen Ibrahimovic a maga képességeivel ezt a csapatot az előző évben is a hátán vitte és mögötte végig remek képességű játékosok találhatóak meg, akik szintén veszélyesek lehetnek az ellenfél kapujára. Az MLS liga a gólváltásokról híres és véleményem szerint ez ma sem lesz másként és a két együttes megzörgeti egymás hálóját.

FC Dallas – Los Angeles Galaxy (21:30)

Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)  odds:1,61 “C”  kategória Tét: 2 egység

 

 

0
%d bloggers like this: