b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Labdarúgás elemzések

Tegnap remek napot zártunk és a kisebb pihenőnk után sikerült a “helyes” útra lépni. Reméljük, hogy ma is kitart a sorozatunk és szeretnénk ismét jövedelmező ajánlásokat közzétenni! Három találkozóra készültünk és minden esetben a bet365 portál segítségével hoztuk meg a döntéseinket!


I Manchester City – Crystal Palace I

Gyakorlatilag ezen a találkozón nem kell sokat rágódni, hiszen egyértelmű esélyese a mérkőzésnek a hazai együttes. A Manchesteri alakulatnak ma is alkotni kell, illetve begyűjteni a 3 pontot, hiszen a Liverpool továbbra is kitart a veretlenség “útján” és minden egyes hiba nagy lemaradást okozhat a hazaiaknak. Ma úgymond egy kötelező győzelem előtt állnak, hiszen a 15. helyen álló Palace lesz a vendégük, akiknek nem is nagyon megy idegenben (9 idegenbeli találkozón 2-1-6 a mérlegük). Összességében nagy hiányzó nincs a hazai oldalon, hiszen Bravo, Kompany, Mangala, Mendy és Silva az aki sérülése miatt kihagyja sorozatban a találkozókat, viszont ez nem mondható el a vendégekről, akiktől Benteke továbbra is térdsérülése miatt kénytelen kihagyni a találkozókat. Összességében hazai pályán szinte mindig fölényes sikert arat a City és szerintünk ez ma is benne lehet a pakliban, főleg ha megnézzük az egymás elleni eredményeket ebben a felállásban (5-0,5-0,4-0,5-1,3-0). Ráadásul a Palace utóbbi időben idegenben mindig 2, vagy 3 gólt kap. Ezért mi úgy érezzük, hogy ma egy “A” kategóriás tippként a hazai győzelmet és a 2,5 over opciót kombinálva kötelező fogadást kötnünk és remélhetőleg a City ismét nem áll meg 1-2 gólnál, hanem a megszokott módon addig mennek, amíg az idő engedi. Úgyhogy várjuk a támadásokat, a gólokat és szerintünk ma megint legalább 3 gólig és a győzelemig jut a hazai csapat, akiknek kötelező a győzelem!

Manchester City – Crystal Palace (16:00)

Tipp:Hazai és több (1X2 + Gólszám 2,5) odds: 1,50 “A” kategória Tét: 5 egység

I Juventus – AS Roma I

Ma ismét rangadó előtt áll a Juventus, akikkel eddig a szezonban talán még nem is veszítettünk. Ma sem várjuk, hogy egy gyengébb formában lévő Roma megállítaná őket, főleg nem hazai pályán. A csapat továbbra is kiválóan teljesít és már több elemzésünkben kitértünk rá, hogy a Chiellini,Bonucci kettős, illetve elől a Mandzukic,Ronaldo,Dybala trió és a magabiztos, egyben technikás játékosok által képviselt középpálya ,ebben az olasz mezőnyben megállíthatatlan lesz. Előző fordulókban rendre nehéz mérkőzéseket nyertek meg a zebrák, megverték a Torinót a városi derbin, megverték az Intert és egy remek szezont futó Fiorentina ellen is kiütéssel nyertek. Ma is erre számolunk, viszont egy kicsi tartunk a Rma-tól, hiszen idegenben nem megy nekik, de rendre megleckéztetik a Juvet. Ezért mi úgy gondoltuk, hogy most ugyan bíznánk a hazai győzelemben, de bebiztosítanánk az ajánlást egy 5,5 gólszám alatti opcióval, amelyre jelenleg 1,55-s szorzóért lehetne fogadást kötni. Ugyan a megérzéseink alapján ma sem lesz nagy adok-kapok ezen a találkozón, de a Roma az egyik legkiszámíthatatlanabb csapat és ezért úgy gondoltuk, hogy inkább menjünk a nagyobb gólszám felé és szerintünk nem lesz 6 gól ezen a mérkőzésen. Úgyhogy hajrá Juve!

Juventus – AS Roma (20:30)

Tipp:Hazai és kevesebb (1×2 + 5,5 gól alatt) odds: 1,55 “B” kategória Tét: 3 egység

I Frankfurt – Bayern München I

A német találkozót nem húznánk sokáig elemzésként. Szerintünk ez a Frankfurt , ezt a most lábadozó Bayernt hazai pályán meg is foghatja és benne lehet a meglepetés a mérkőzésbe. Nem számítunk nagy csörtére, de a Frankfurt támadói kiváló teljesítményt nyújtanak hétről-hétre Jovic a jelenlegi gólkirály, míg Haller és Rebic követi őt ezen a ranglistán. A vendégek részéről továbbra is Lewandowski az aki kiemelkedik gólszerzést tekintve. Összességében látható, hogy a hazaiak eddig remekül teljesítettek, ráadásul hazai pályán 4-1-2 a mutatójuk és e mellé 19:8-s gólkülönbség párosul. A vendégek mostanában nem az igaziak és ezt megmutatják az eredmények is, hiszen szinte minden egyes mérkőzésen kapnak gólt. Ugyan előző két találkozójukon már tetszett amit kaptunk a bajoroktól, ennek ellenére ma egy motivált hazai csapattal találkozhatnak, akik szerintünk a lelküket kifogják ma tenni a pályára. Nehéz dolga lesz tehát Neueréknak. Mindent egybevéve mi arra gondoltunk, hogy egy gól benne lesz a hazai csapatban, amelyre mi természetesen várnánk választ is és így maradtunk a gólváltásnál, amit “C” kategóriába sorolva osztunk meg veletek!

Frankfurt – Bayern München (18:30)

Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,61 “C” kategória Tét: 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: