b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Labdarúgás elemzések

(L-R) Christian Atsu of Vitesse, Davy Propper of Vitesse, Bertrand Traore of Vitesse, Kelvin Leerdam of Vitesse during the Dutch Eredivisie match between Vitesse Arnhem and Ajax at Gelredome on April 6, 2014 in Arnhem, The Netherlands(Photo by VI Images via Getty Images)

A következőkben két futballmérkőzéssel kalkuláltunk, amiket a holland és svájci első osztályokból emeltünk ki. Lényegében bizakodóak vagyunk, mert mindkét mérkőzésen bőven várhatóak az általunk favorizált opciók.


I St. Gallen – Thun I

A vendégekkel már második hete nyerünk, hiszen elsőként a Lugano ellen, majd a Young Boys mérkőzésen is sikerült profitálnunk a remek támadósoruknak és a sebezhető védelmüknek köszönhetően. Ma is ez a felállás és egy olyan St. Gallennel találkoznak akik szintén hasonló cipőben járnak. Remek támadójáték, kontra gyenge védekezés.

A két együttes 2019-ben teljesen azonos formával nyitott, hiszen 1-1 és 3-1-s mérkőzéseket zártak. Ezen kívül érdekes adat lehet, hogy a Thun idegenben szinte rendre gólokat kap, viszont a legutóbbi 10 mérkőzést figyelembe mindig szerzett legalább egy gólt. A St. Gallen hazai pályán viszont sosem hibázik és rendre képes akár 2-3 gólt is szerezni az együttes.

Ezért mi úgy érezzük, hogy ma állhat a gólváltás és a legutóbbi mérkőzésen amikor ebben a felállásban találkoztak a felek 3-2-vel zártak. Mindkét oldal támadósora erősödött a télen úgyhogy várhatóak a gólok. Illetve addig kell fogadni a Thun mérkőzéseket ameddig “meleg a pite”.

St. Gallen – Thun (19:00)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,57 “B” kategória Tét: 3 egység

I Vitesse – Willem II I

A hollandokkal tegnap befürödtünk ma viszont ismét bizalmat szavaznánk az első osztályban szereplő csapatoknak. A Vitesse az 5. helyen, míg a Willem II a 11. helyen. A mai döntésünk legfőbb tényezője a Willem idegenbeli mutatója, hiszen az együttes a 4. legjobban teljesít “vendég” szerepben. A Vitesse is remekül teljesít hazai pályán ezért ezen a találkozón is a gólokkal kalkulálnánk.

A Vitesse hazai pályán 10 mérkőzésen 22:14-s gólkülönbséggel rendelkezik. A Willem II 18:20-s gólkülönbséget alakított ki 11 idegenbeli mérkőzésen. A két együttes egymás elleni eredményeit elnézve a legutóbbi 5 összecsapásból 4 alkalommal megszületett a gólváltás.

Ami számunkra beszédes adat, hogy a Willem II idegenben 10 mérkőzésből 9 alkalommal gólt szerzett a csapat és 2019-s évet tekintve minden adandó alkalommal megzörgették az ellenfelek hálóját.

Vitesse – Willem II (20:45)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,75 “C” kategória Tét: 2 egység

0
%d bloggers like this: