Prémium szolgáltatás : Labdarúgás elemzések

A következőkben két futballmérkőzéssel kalkuláltunk, amiket a holland és svájci első osztályokból emeltünk ki. Lényegében bizakodóak vagyunk, mert mindkét mérkőzésen bőven várhatóak az általunk favorizált opciók.


I St. Gallen – Thun I

A vendégekkel már második hete nyerünk, hiszen elsőként a Lugano ellen, majd a Young Boys mérkőzésen is sikerült profitálnunk a remek támadósoruknak és a sebezhető védelmüknek köszönhetően. Ma is ez a felállás és egy olyan St. Gallennel találkoznak akik szintén hasonló cipőben járnak. Remek támadójáték, kontra gyenge védekezés.

A két együttes 2019-ben teljesen azonos formával nyitott, hiszen 1-1 és 3-1-s mérkőzéseket zártak. Ezen kívül érdekes adat lehet, hogy a Thun idegenben szinte rendre gólokat kap, viszont a legutóbbi 10 mérkőzést figyelembe mindig szerzett legalább egy gólt. A St. Gallen hazai pályán viszont sosem hibázik és rendre képes akár 2-3 gólt is szerezni az együttes.

Ezért mi úgy érezzük, hogy ma állhat a gólváltás és a legutóbbi mérkőzésen amikor ebben a felállásban találkoztak a felek 3-2-vel zártak. Mindkét oldal támadósora erősödött a télen úgyhogy várhatóak a gólok. Illetve addig kell fogadni a Thun mérkőzéseket ameddig “meleg a pite”.

St. Gallen – Thun (19:00)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,57 “B” kategória Tét: 3 egység

I Vitesse – Willem II I

A hollandokkal tegnap befürödtünk ma viszont ismét bizalmat szavaznánk az első osztályban szereplő csapatoknak. A Vitesse az 5. helyen, míg a Willem II a 11. helyen. A mai döntésünk legfőbb tényezője a Willem idegenbeli mutatója, hiszen az együttes a 4. legjobban teljesít “vendég” szerepben. A Vitesse is remekül teljesít hazai pályán ezért ezen a találkozón is a gólokkal kalkulálnánk.

A Vitesse hazai pályán 10 mérkőzésen 22:14-s gólkülönbséggel rendelkezik. A Willem II 18:20-s gólkülönbséget alakított ki 11 idegenbeli mérkőzésen. A két együttes egymás elleni eredményeit elnézve a legutóbbi 5 összecsapásból 4 alkalommal megszületett a gólváltás.

Ami számunkra beszédes adat, hogy a Willem II idegenben 10 mérkőzésből 9 alkalommal gólt szerzett a csapat és 2019-s évet tekintve minden adandó alkalommal megzörgették az ellenfelek hálóját.

Vitesse – Willem II (20:45)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,75 “C” kategória Tét: 2 egység