Prémium szolgáltatás : LA Dodgers – Cincinnati Reds

A telegramcsatornánkon már jeleztem, hogy várható minden egyes amerikai sport visszatérése a munkánkba. Kialakultak a képek az MLB-ben is, ahol innentől amikor adott mérkőzésekről megvannak a megfelelő információink fogadást fogunk kötni változó tétekkel. Ennek megfelelően ma egy mérkőzésre ajánlunk fogadást, amely a következő lenne.


I Los Angeles Dodgers – Cincinnati Reds I

A találkozón színtiszta statisztikákra alapozom a döntésemet, hiszen a Dodgers a mutatók alapján 76%-s eséllyel megnyeri a mérkőzést. A szimulációs rendszerünk 5,1-3,2-s értékeket hozott ki és egyértelműen leszögezik, hogy a Reds jelenlegi idegenben botrányosan teljesít, míg a Dodgers futójátéka és Clayton Kershaw kiváló teljesítményében van érték.

A Dodgers jelenleg 9-8-s mutatóval rendelkezik és hazai pályán ebből 6 győzelmet ért el a csapat. Míg a Reds idegenben 0-4-s mutatót alakított ki eddig.

Röviden, tömören több minden a hazai siker mellett szól. A Reds idegenben csúnyán leégett a Pittsburgh Pirates ellen akik hasonló mutatókkal rendelkeznek, mint a Dodgers. Ami ismét érdekes lehet, hogy legutóbb március 16-án 8-1-re nyert a Dodgers a Reds vendégeként. Legutolsó érv pedig valóban Kershaw aki most debütál és az egyik legjobb játékosnak számít a ligában. Úgyhogy egy remek bemutatkozást várunk, ahol hazai pályán minden esélye adott a Dodgersnek a győzelemre.

Los Angeles Dodgers – Cincinnati Reds (04:10) 
Tipp:Los Angeles Dodgers (A mérkőzés nyertese) odds:1,64 “C” kategória Tét : 2 egység