b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: L. Rosol – A. Bublik, K. Anderson – D. Thiem esélylatolgatás

Ugyan rég osztottunk már meg teniszelemzéseket, viszont figyelemmel követtük az elmúlt napok/hetek eredményeit és most úgy érezzük, hogy két olyan opcióra tehetünk fogadást, amelyek várhatóak az általunk favorizált személyek győzelmei.


Az első tippünk esetében a K. Anderson – D. Thiem mérkőzésen bíznánk Anderson sikerében. Számunkra meggyőző volt, amit Bécsben nyújtott. Ugyan Párizsban könnyedén vette a Nishikori elleni meccset és látható volt,hogy nem akar nyerni ma teljesen más a helyzet. Jön az ATP Londoni döntő, ahol egy csoportban van Thiem, Anderson, Nishikori és Federer négyes. Egymás ellen elég sokszor találkoztak már a felek és jelenleg 8-2 a mérleg Anderson javára. Legutóbb a US Openen találkoztak, ahol kiváló formában teniszezett Thiem, viszont kiemelnénk, hogy erre a tornára Anderson kisebb sérüléssel érkezett és nem is véletlen ez az eredmény. A mai mérkőzés kulcsa Anderson játékában rejlik, ha azt fogja nyújtani, amit láttunk tőle Bécsben, akkor simán megveri az amúgy utóbbi időben botladozó Thiemet, akár 2-0-s arányban. Viszont, ha nem az agresszív játékát és hálóhoz való felfutásait fogja erőltetni, akkor egy igencsak kiélezett párharc lehet a mai. Nagy kérdések, viszont mi úgy érezzük, hogy ma a rutin Anderson malmára hajthatja a vizet, ráadásul tudniillik, hogy Anderson igazi fedettpályás teniszező, míg Thiemnek inkább a salak fekszik. Ez látható is az osztrák játékán, hiszen jóval lassabban teniszezik, ami ma Andersonnak kapóra is jöhet.

K. Anderson – D. Thiem (15:00) Tippmix kód: 57624 H
Tipp:K. Anderson (A mérkőzés győztese) odds:1,70 “B” kategória Tét: 3 egység

A következő mérkőzésen számunkra ismét a “rutin” volt a döntő tényező. A pályán L. Rosol – A. Bublik kettős találkozik a Pozsonyi fedettpályás döntőben. Őszinték leszünk ma számunkra egyértelmű Rosol győzelme. Egy dolog ami miatt kisebb a tét, mint az előző mérkőzésen a “Challenger” jelző. Tehát ez a mérkőzés, hiába tűnik országos egyesnek, mégis van egy kis félsz bennünk. A szorzók tegnap óta folyamatosan csökken a cseh sikerére. Bublik itt Pozsonyban elkapta a fonalat, viszont ezt megelőzően elég gyenge szezont futott. Rosol több esetben is elődöntőig jutott most pedig az év zárásaként akár Challenger tornát is nyerhet. A cseh élt már meg szebb napokat is, amikor 31. helyezett is volt az ATP ranglistán, viszont most úgy érezzük, hogy szép lassan lépdelhet fölfelé a teniszező. Reméljük, hogy most behúzza a döntőt. Egy biztos, hogy ki-ki párharc lesz, viszont ha azt hozza, mint tegnap Novak D., vagy épp Gerasimov, Bemelmans kettős ellen akkor sima győzelem lesz.

L. Rosol – A. Bublik (17:00) Tippmix kód: 38609 H
Tipp:L. Rosol (A mérkőzés győztese) odds:1,55 “C” kategória Tét: 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: