Prémium szolgáltatás : L. Djere – M. Jaziri

A Sao Paulo-i ATP tornán tegnap sikerült nyernünk a szerbnek köszönhetően, most pedig azzal a Jazirivel játszik, akinek még reggel kétes volt a pályára lépése, hiszen a Rio de Janeiroi tornán kisebb sérülést szedett össze Delbonis ellen.


I L. Djere – M. Jaziri I

A mérkőzésen gyakorlatilag, ha minden klappol, akkor ismét egy ajándék szorzót kaptunk Djere győzelmére. Nem igazán értem ezt a szorzót, hiszen Jaziri-t simán lemosták az előző brazil tornán, ráadásul egy jóval gyengébb kvalitású Delbonis ellen kapott ki. Ezt megelőzően vereséget szenvedett Ferrer, Cuevas ellen is argentin tornákon. Tehát némileg értetlenül állunk a szorzók előtt.

Salak borításon inkább a szerb érzi “otthon” magát és mérkőzéseit is itt játszotta legtöbbször. Előző évben 26:13, azt megelőzően 40:16, de a jelenlegi évben 5:0-s statisztikával rendelkezik Djere. 

Lényegében egy formán kívüli teniszezőre számítok a pályán Jaziri személyében, akit ma Djere könnyű szerrel ártalmatlaníthat. Egy késő esti mérkőzésről beszélünk, amely 23:30-tól kerül megrendezésre. Érték van tehát Djere sikerében, tegnap Giannessi ellen hozta a “kötelezőt”, most is várnám tőle és remélhetőleg nem okoz csalódást, főként nem úgy, hogy a mostani ellenfele inkább a kemény borítást favorizálta a karrierje során..

L. Djere – M. Jaziri (23:30)

Tipp:L. Djere -1,5 game (Game hendikep) odds: 1,61 “B” kategória Tét: 3 egység

A b&wtips jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021