Prémium szolgáltatás : Krasznodar – Leverkusen

A mai napunk folytatásaként egy Európa Liga mérkőzésre gondoltunk, ahol az EL csoportkörökben “szárnyaló” orosz Krasznodar fogadja otthonában a 2019-s évben szinte minden bajnoki mérkőzését győzelemmel záró Leverkusen csapatát.


I Krasznodar – Leverkusen I

A mérkőzésen gyakorlatilag a gólokban bíznánk, ahol a gólváltásra lehet érdemes fogadást kötni. A Krasznodar kiválóan teljesített az EL-ben és több mérkőzésen is nyerni tudott, egyben hazai pályán a csoportkörökben mindhárom mérkőzését megnyerte a csapat. A Leverkusen pedig a 2019-s szezonban a nyitómérkőzésen zárt vereséggel a bajnokságban, viszont ezen kívül nyert a Wolfsburg ellen 0-3, a Bayern München ellen 3-1, míg a Mainz ellen 1-5-el zárt a csapat. Tehát a gyógyszergyáriak legutóbbi 3 bajnokijukon 11 gólt szereztek és 2 gólt kaptak.

A Krasznodar hazai pályán az EL csoportkörök alatt 2-1el zárt a Sevilla, a Standard Liege és az Akhisarspor ellen is.

Ezért kiindulva ezekből az adatokból, látva az oroszok felkészülési eredményeit és ismerve a Leverkusen új évi teljesítményét számunkra nincs kérdés és szerintünk mindkét csapat megzörgeti egymás hálóját. A hazai oldalnak úgymond ma a legjobb a győzelem lenne, míg a Leverkusen számára már egy gól is sokat számíthat a visszavágót tekintve. Mindkét oldal védelme sebezhető és szerintünk állni fog a gólváltás.

Krasznodar – Leverkusen (18:55)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,66 “C” kategória Tét: 2 egység