b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Kötelező győzelmek?

Vajon sikerül begyűjteni a három pontot a Klopp legénységnek? (Fotó : Skysports)

Ma viszonylag a hétfőitől eltérő kínálatot láthatunk ezért most két labdarúgáselemzést teszünk közzé. Ismét a gólokkal kalkulálunk, de lesz egy várható győzelem is a gólok mellett. Remélhetőleg sikerül most is tovább vinnünk a tegnap elért eredményeket..


I West Ham – Liverpool I

A mérkőzésen lényegében bíznánk a vendégek sikerében, akikre a folyamatos sérülésbejelentések miatt csökken a szorzó. Ugyan a West Ham otthon remekül teljesít, ma azzal a Liverpoollal találkoznak, akik ellen ritkán megy az együttesnek, ráadásul a vendégek részéről, ha pontosak az értesüléseink a középpályán és a támadósorban a legjobbak kerülhetnek a gyepre. A másik érdekes tényező, hogy a Liverpool számára most kötelező lenne a győzelem, hiszen tegnap a Manchester City nyerni tudott és így 2 pontra közelítette meg a csapatot. A West Ham sérülései miatt előző 2 fordulóban láthatóan már “szenvedett”. Kikapott a Wolvestól 3-0-ra, ezt megelőzően pedig a Bournemouth is megleckéztette az együttest. Ezért mi úgy érezzük, hogy az előző Leicester elleni mérkőzésen történő botlás miatt, ma a Liverpool küzdeni fog és remélhetőleg ma kiszakad a gólzsák.

West Ham – Liverpool (21:00)
Tipp:Vendég és Több, mint 1,5 gól (1×2 + Gólszám összesített) odds:1,57 “B” kategória Tét: 3 egység

I KR Reykjavik – Fylkir I

Az izlandi találkozón egy külföldi forrásra hivatkoznánk. Igazából egy döntő szemtanúi lehetünk, ahol két igencsak gólerős együttes találkozik egymással. Bet365-n sajnos nem lehet a mindkét csapat szerez gólt opcióra fogadni, de kiemelnénk, hogy a mérkőzés kezdetekor várhatóan már elérhető lesz ez az opció. Unibeten a mindkét csapat szerez gólt opcióra lehet fogadást kötni. Úgyhogy vagy kivárunk az élő fogadásig, vagy akik bátrabbak a 2,5 over opciót is lehet rakni. Mi viszont a döntő tényezője miatt a “Mindkét csapat szerez gólt” opcióra tettük le a voksunkat. A két fél 2019.01.18-án itt a kupában 2-2-s döntetlent ért el és ezt követően, illetve megelőzően is végig gólokkal tarkított találkozókat játszott mindkét csapat. Úgyhogy ma is várhatóak a gólok, főként úgy, hogy az izlandi csapatok közösségi oldalain a legjobb keretek kerültek meghirdetésre!

KR Reykjavik – Fylkir (21:00)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,50 “C” kategória Tét: 2 egység

0
%d bloggers like this: