b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : KHL elemzések

A napunk zárásaként kivételesen három darab KHL elemzéssel készülünk. Mindhárom esetben “C” kategóriás elemzések kerülnek publikálásra és most elnézést kérnénk, de rövidre fognánk a szöveges részeket.


I Szibir Novoszibirszk – Avtomobiliszt Jekatyerinburg I

A Szibirt hazai pályán nem szabad leírni és látható, hogy a vendégek bejelentett sérültjei, illetve a várható tartalékolás miatt 3,30-ról leesett 2,90-re a Szibir szorzója. Ha bátrak lennénk a sima győzelmet is bevállalhatnánk, viszont a kétesélyes opcióban “biztosabb” érték van. A Szibir számára minden egyes mérkőzésen kötelező innentől a pontszerzés, míg a Jekatyerinburg már régen megnyerte a konferenciát, úgyhogy szerintünk az SZKA-t hazai pályán megverő Szibir ma is győzelmet arat, akik nem mellesleg az utóbbi 7 hazai mérkőzésükön rendre szereztek pontot!

Szibir Novoszibirszk – Avtomobiliszt Jekatyerinburg (13:30)

Tipp:Szibir Novoszibirszk, vagy döntetlen (Kétesély) odds: 1,73 “C”  kategória Tét: 2 egység

I Nyeftehimik Nyizsnyekamsz – SZKA Szentpétervár I

Ismét a Nyeftehimik ellen tennénk, akik hazai pályán a legrosszabbul teljesítenek a mezőnyben. Ma pedig a liga legerősebb támadósora érkezik hozzájuk, akik nem mellesleg jobb mutatóval rendelkeznek a gólkülönbségeket tekintve, mint a CSZKA. 02.16-án fogadtunk legutóbb a Nyeftehimik ellen, akkor a Metallurg kiütötte őket 4-0-ra. Most is hasonló eredményeket várunk és a -1,5 hendiben, tehát a két gólos SZKA sikerben van érték.

Nyeftehimik Nyizsnyekamsz – SZKA Szentpétervár (17:00)

Tipp:SZKA Szentpétervár -1,5 gól (Gólszám hendikep) odds: 1,75 “C”  kategória Tét: 2 egység

I Vityaz Podolszk – Dinamo Minszk I

A találkozóra lényegében a Minszk miatt teszünk, hiszen lassan nincs épp játékos a keretben. Rengeteg a hiányzó a vendégeknél és őszinték leszünk elúszott számukra minden eshetőség a Play Offba kerülésért. A Vityaz ma tehát kötelező győzelem előtt, ráadásul itt is látható, hogy a szorzók mozognak szépen lefelé. A Vityaz egyébként még bajba is kerülhet, hiszen jelenleg megvan a 8. hely, ami play off kört ért, de rögtön mögötte 1 ponttal ott a Dinamo Riga, akik remek formában vannak. Úgyhogy hazai pályán, egy ilyen foghíjas Dinamo Minszk ellen kötelező a győzelem!

Vityaz Podolszk – Dinamo Minszk (17:30)

Tipp:Vityaz Podolszk (Rendes játékidő – 1×2) odds: 1,62 “C”  kategória Tét: 2 egység

 

0
%d bloggers like this: