b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : KHL elemzések

A napunkat két KHL elemzéssel kezdjük. Elnézést a délutáni megosztásért, kicsit kiengedtük a gőzt tegnap este, aztán most regenerálódunk. Remélhetőleg sikerül folytatni a nyerő szériát és ismét profitot könyvelhetünk el.


I Dinamo Moszkva – Jokerit Helsinki I

A találkozón lassan “lerágott” csontként osztom meg ezt a tippet és hihetetlen, de megint ugyanazon a szorzón kapjuk a 4,5 overt. Ma is bizakodó vagyok és egy “B” kategóriás tétbe fogom ajánlni az over opciót. Lényegében 2-1-re állnak a csapatok a Jokerit remek hajrájának köszönhetően. Előző mérkőzéseken rendre hozták a 4,5 overt és a tét miatt ma sem várnék egy szűk 1-2 gólos mérkőzést.

 A rájátszásban mindhárom találkozón létrejött a 4,5 over opció és vélhetően ma is összehozzák a felek.

Kiindulva tehát a két csapat előző mérkőzéseiből és abból a tényezőből, hogy a bet365 fogadóportálon az egész mérkőzésre fogadhatunk, tehát a hosszabbítás és a büntetőpárbaj is beleszámít a találatokba, így bátran ajánlom az opciót és vélhetően ma is képes lesz mindkét csapat 2-2 alkalommal legalább betalálni, amennyiben így lesz máris “zöldül” a tippünk.

Dinamo Moszkva – Jokerit Helsinki (15:00)

Tipp:Több, mint 4,5 gól (Gólszám összesített) odds: 1,58 “B”  kategória Tét: 3 egység

I Ak Barsz Kazany – Avangard Omszk I

A találkozón két dolog miatt döntöttem a rizikósabb opció mellett. Első az, hogy az Omszk kiváló formában van és jelenleg 3-0-val állnak. Másik, hogy a Barsz Kazany védekezése borzasztó és az Omszk ellen 3 mérkőzés alatt 16 darab gólt kaptak, ami nagyon rossz adatnak minősül.

A Kazany részéről nincs meg semmiféle motiváció, ráadásul a védelmük botrányosan teljesít, amihez nagyon nehéz elől jó támadójátékot produkálni. A meccsenkénti átlagos 4 kapott gól rossz mutatónak minősül és ezért is óriási esélyese ma az Omszk a mérkőzésnek.

Látva tehát az előző három mérkőzést és azt a játékot amit az Omszk mutatott, mi bizakodóak vagyunk és véleményünk szerint ma begyűjti a 4. győzelmét is a vendég együttes és lezárja a kettős párharcát a rájátszásban.

Ak Barsz Kzany – Avangard Omszk (15:00)

Tipp:Avangard Omszk (A mérkőzés győztese) odds: 1,90 “C”  kategória Tét: 2 egység

A b&wtips jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

0
%d bloggers like this: