Prémium szolgáltatás : KHL elemzések

Tegnap is sikerült hibátlanul zárni a KHL elemzéseket tekintve. Nagyon elkaptuk az oroszoknál a “fonalat” és remélhetőleg ma is folytatódik a szériánk. Mivel ennyire belejöttünk, ma rizikózunk egy kicsit és a magasabb szorzók felé húztunk..


I Vityaz Podolszk – CSZKA Moszkva I

A mérkőzésen ismét adottak az esélyek és minden a CSZKA Moszkva együttesén fog múlni. Remek védekezés mellé, gyengébb hatékonyságú támadósor dukál,viszont annyi elmondható, ha beindul a gólgyártás egy meccsen, akkor 4-5-6 gólig nem áll meg a moszkvai alakulat. Előző két mérkőzésen profitáltunk velük, most viszont egy olyan opcióra kötnénk fogadást, amellyel “kihúzhatjuk a gyufát”, viszont az előző mérkőzéseket látva óriási érték lehet benne.

A CSZKA Moszkva – Vityaz Podolszk mérkőzéseken mindkét alkalommal nehezen kibontakozó csapatok mérkőzését láthattuk és rendre az 1. félidőben kisebb/puhatolózosabb lövéseket és játékot láthattunk a felektől. Ami azt illeti, az előző két találkozó 1. harmadában mindkét esetben az első tíz percben szinte semmi sem történt.

Az előző két mérkőzésből kiindulva, illetve abból a tényezőből, hogy idegenben a CSZKA inkább a védekezését preferálja ami köztudott, hogy igencsak megy nekik bizakodóak lennénk és ismét az első harmad góltalan első tíz percére ajánlanánk fogadást. Ezt az opciót a bet365 portál segítségével próbáljuk meg kihasználni és amit az “ELSŐ 10 PERC” fogadási opciónak találhattok meg. Tehát abban bíznánk, hogy az első 10 percben nem zörrennek meg a hálók. Rizikós fogadás, viszont látva a két mérkőzést, illetve ismerve a CSZKA idegenbeli mérkőzéseit megéri alacsony téttel kockáztatni főleg 1,80-s szorzóért.

Vityaz Podolszk – CSZKA Moszkva (15:00)

Tipp:Kevesebb, mint 0,5 gól (Első 10 perc) odds: 1,80 “C”  kategória Tét: 2 egység

I Traktor Cseljabinszk – Avtomobiliszt Jekatyerinburg I

A mérkőzésen nem húznám sokáig az elemzés részt, hiszen egyértelműek az esélyek. A hazai oldalon várhatóan 3 kulcsfontosságú játékos is hiányozhat, akik nem mellesleg támadók. A vendégek kerete szinte teljes egészében bevethető.

A 2018/2019-s szezonban 6 alkalommal találkoztak a felek és rendre győzedelmeskedni tudott a Jekatyerinburg csapata!

Kiindulva tehát az egymás elleni mérkőzésekből és az előző két találkozóból mi bizakodóak vagyunk, lényegében a Jekatyerinburg végig uralta az előző két mérkőzést is és ott vannak a hazai sérültek. Ezen adatok alapján pedig bíznánk a rendes játékidőben szerzett vendég győzelemben!

Traktor Cseljabinszk – Avtomobiliszt Jekatyerinburg (13:00)

Tipp:Avtomobiliszt Jekatyerinburg (Rendes játékidő 1×2) odds: 1,72 “C”  kategória Tét: 2 egység

A b&wtips jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021