b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : KHL elemzések

A KHL rájátszást nagyon “elkaptuk”, utóbbi időben rendre jönnek az elemzéseink és már-már nagyobb egységeket is mertünk a mérkőzésekre feltenni. Ma maradnánk az alacsonyabb kategóriáknál, viszont két olyan találkozóra készültünk ismét, ahol várhatóak lesznek az általunk megosztott opciók.


I Dinamo Moszkva – Jokerit Helsinki I

A mérkőzésen gyakorlatilag ismét a gólokkal számolnánk. Az első két találkozón végig sikerült kialakítani a profitot a 4,5 over opciónak köszönhetően és mi most is erre pályáznánk. Amit mondtunk is két-két gól kell a csapatoktól és máris nyertes a megosztott tippünk. Erre készülünk ma is és kiindulva abból, hogy ma már egy lapra kell feltennie mindent a Jokeritnek, illetve abból a tényezőből, hogy a két csapat rendre gólokban gazdag találkozókat játszik egymással kalkulálnánk a találatokkal.

A 2018/2019-s szezonban 6 mérkőzést játszott eddig a két fél, ez idő alatt 5 alkalommal született 5 vagy több gól a mérkőzéseken. A rájátszásban két találkozón 5, illetve 6 gól született.

Tehát számolnánk a gólokkal. A Jokerit támadásaiban lesz érték és ez a “nyílt sisakos” támadások miatt várhatóan egy jobban kinyíló és sebezhető védelmet láthatunk majd, amely már megalapozhatja a mai ajánlásunkat.

Dinamo Moszkva – Jokerit Helsinki (17:30)

Tipp:Több, mint 4,5 gól (Gólszám összesített) odds: 1,58 “C” kategória Tét: 2 egység

I Ak Barsz Kazany – Avangard Omszk I

A mérkőzésen gyakorlatilag ugyanazok az érveink, mint az előző elemzésben. A hazai együttesnek mindent egy lapra kell feltenni és támadásokat kialakítani, amelyekből kialakíthatnák a győzelmet, igen ám, csak az Omszk a rájátszásban 6-6 gólt szerzett mindkét találkozón. Mindkét oldal ugyanazon keretekkel léphet a jégre, úgyhogy ma is benne lehetnek a gólok a találkozóban.

A 2018/2019-s szezonban 4 mérkőzést játszottak a felek, ezen találkozók során 3 alkalommal 5 vagy több gól szüeltett. A rájátszásban legutóbb 9 találatot hoztak össze a felek, de ezt megelőzően is 6 gólig jutottak egymás ellen.

Tehát számolnánk itt is a gólokkal és hasonló elvekre építve itt is bőven várható az adok-kapok. Nem mellesleg pedig 2-2 találat kell a csapatoktól a rendes játékidő bármely részében.

Ak Barsz Kazany – Avangard Omszk (17:00)

Tipp:Több, mint 4,5 gól (Gólszám összesített) odds: 1,58 “C” kategória Tét: 2 egység

 

A b&wtips jogvédett, szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

0
%d bloggers like this: