b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : KHL elemzések

07.03.18. Чемпионат КХЛ сезона 2017/18. Плей-офф. «Металлург» (Магнитогорск) - «Автомобилист» (Екатеринбург). |07.03.18. KHL Championship 2017/18. Playoffs. Metallurg (Magnitogorsk) - Avtomobilist (Yekaterinburg).

A KHL rájátszásban eddig remek profittal rendelkezünk és ma is kiváló mérkőzések szemtanúi lehetünk. Tanulva az előző napokból egy alacsonyabb szorzóra, illetve a második esetben egy magasabb oddsra ajánlunk fogadást!


I Metallurg Magnyitogorszk – Szalavat Ufa I

A mérkőzésen előző alkalommal beleestünk abba a “csapdába”, hogy a rendes játékidőre fogadtunk. Jobb volt a Metallurg esélye volt többször is a gólszerzésre, ráadásul az utolsó harmad 16. percében egy gólt is érvénytelenítettek. Majd jött a hosszas hosszabbítás, ahol közel 40 perc után megszületett a győzelmet érő találat.

Ma ismét kötelező lenne a hazai csapatnak a győzelem, hiszen a következő két mérkőzésen már az Ufa otthonában kell jégre lépniük. Ami biztos, hogy az Ufa előző mérkőzésen végig a védekezést preferálta és kontrákra épített. Ma is így lehet és kiindulva az Ufa 62 alapszakaszbeli mérkőzéséből mindössze 16 alkalommal zártak 5,5 gól felet.

Lényegében minden a hazai siker, illetve kevés gól mellett szól és kulcsfontosságú hiányzó egyik keretnél sincs. Ami biztos, hogy az előző meccs végére az Ufa játékosai elfáradtak, míg a Metallurg kerete a remek rotiációnak köszönhetően végig bírta a meccset. Ami viszont kézen fogható ismét a találkozóval kapcsolatban, hogy nem várhatunk nagy adok-kapok szituációt a csapatoktól. Az Ufa, ha azt nyújtja, mint az előző meccsen akkor szinte garantált, hogy kevés gól lesz ezért az 5,5 under opcióra érdemes lehet fogadást kötni. Aki gondolja a hazai sikerben is van érték, de jelen esetben és látva az Ufa alapszakasz eredményeit, illetve az előző meccset szerintünk jöhet az under opció ma is.

Metallurg Magnyitogorszk – Szalavat Ufa (15:00)

Tipp:Kevesebb, mint 5,5 gól (Összesített gólszám) odds: 1,50 “C” kategória Tét: 2 egység

I Jokerit Helsinki – Dinamo Moszkva I

Az előző találkozójukon sikerült profitálnunk és most is magas szorzót kaptunk a 4,5 gól feletti opcióra. Ismét érdemes tehát élni az esélyekkel, hiszen a felektől 2-2 találat kell, ráadásul a Jokerit kisebb meglepetésre elveszítette az első mérkőzést és ma még motiváltabbnak kell lennük.

Előző mérkőzésen 6 találatot hoztak össze a felek, ezt megelőzően 8, 5, illetve 7 találatot alakítottak ki. Remélhetőleg ma is így lesz és kiindulva a Jokerit gyenge védelméből, ám jobb teljesítményű támadósorában szerintünk jönni fognak a gólok.

Kiindulva tehát ezen adatokból és látva az előző mérkőzést, mi bizakodóak vagyunk, ráadásul a 4,5 overre még most is 1,60-s szorzót kapunk. Úgyhogy érdemes fogadást kötni és szerintünk állhat ez a mérkőzés is.

Jokerit Helsinki – Dinamo Moszkva (17:30)

Tipp:Több, mint 4,5 gól (Összesített gólszám) odds: 1,60 “C” kategória Tét: 2 egység

 

 

0
%d bloggers like this: