b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : KHL elemzések

07.03.18. Чемпионат КХЛ сезона 2017/18. Плей-офф. «Металлург» (Магнитогорск) - «Автомобилист» (Екатеринбург). |07.03.18. KHL Championship 2017/18. Playoffs. Metallurg (Magnitogorsk) - Avtomobilist (Yekaterinburg).

Az orosz KHL jégkorongliga végre a rájátszásához ért, ahol igencsak remek találkozók szemtanúi lehetünk. Ennek örömére, ma két mérkőzést emeltünk ki és bíznánk a favorizált opciókban.


I Metallurg Magnyitogorszk – Szalavat Ufa I

Az első találkozón egy hazai győzelemben bíznánk. Az ok igencsak egyszerű, hiszen az Ufa sokkal rosszabbul teljesített mostani ellenfelénél, hiszen a 6. helyről jutott be a rájátszásba és idegenben 31 találkozón 19 alkalommal veszített a csapat. A Metallurg sokaknak ismerős lehet, hiszen az elmúlt időben nyertünk az együttessel nem is egyszer és most is nagy esélyük van, hogy az első mérkőzést behúzzák. Egyébként a hazai mutatókat tekintve az együttes 31 mérkőzésen 21 alkalommal nyerni tudott.

A Metallurg remekül zárta az alapszakaszt és zárásként 4-0-s kiütést mért az Ak Barsz Kazany csapatára. Ezen kívül az utóbbi 10 hazai mérkőzésén 8 alkalommal nyerni tudott az együttes, míg az Ufa idegenben legutóbbi 10 találkozón, mindössze 1 alkalommal tudott nyerni.

Ezért ezen adatokból viszonylag korrekt szorzón tudunk fogadást kötni a hazai csapat sikerére, amelyet szerintünk a rendes játékidőben megtesz a csapat. Aki biztosabb opcióra menne 1,45-s szorzón lehet fogadni a hazai győzelmet az egész mérkőzésre, de látva az Ufa legutóbbi mérkőzéseit szerintünk ma várhatóan 1 góllal nyerni fog a Metallurg hazai pályán.

Metallurg Magnyitogorszk – Szalavat Ufa (15:00)

Tipp: Metallurg Magnyitogorszk (Rendes játékidő – 1×2) odds: 1,66 “C”  kategória Tét: 2 egység

I Jokerit Helsinki – Dinamo Moszkva I

A két együttes szinte hasonló rendszerben játszik és az alapszakaszban is egymást követték, hiszen a Jokerit a 4., míg a Dinamo az 5. helyen zárt és innen indította a rájátszást. Itt az első mérkőzésen a Jokerit lehetne a favorit, viszont a Dinamo sosem lesz leírható ellenfél. A mai ajánlásunk hátterében leginkább a két csapat kiváló teljesítményű támadósorai, illetve a Jokerit pontatlan védelme áll.

A találkozón a 4,5 gól feletti opciót favorizálnánk és kiindulva a két csapat legutóbbi 3 találkozójából ez az opció rendre megszületett 5-3, 3-2, illetve 4-3-s mérkőzéseken. Ami látható, hogy a Jokerit remek teljesítményű támadói mellé, akik a 2. legtöbb gólt szerezték az alapszakaszban a liga egyik leggyengébb védelme párosul, hiszen 164 gólt szedtek össze. A Jokerit az alapszakasz alatt 62 mérkőzésen 45 alkalommal alakított ki 4,5 gól feletti mérkőzéseket és a gól/mérkőzés átlaguk 5,6.

A Dinamo esetében is felsőbb kategóriás csatárokról beszélhetünk, akik az alapszakaszt tekintve a legjobbak közé sorolhatók voltak, viszont itt is rengeteg gólt kap a csapat. Úgyhogy ezen adatokból, illetve az előző mérkőzésekből szerintünk várható legalább 5 gól a mérkőzésen, amelyre a bet365 – összesített gólszám – hosszabbítással opciója 1,65-s szorzót kínál.

Jokerit Helsinki – Dinamo Moszkva (17:30)

Tipp: Több, mint 4,5 gól (Gólszám összesített) odds: 1,65 “C”  kategória Tét: 2 egység

 

0
%d bloggers like this: