b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : KHL elemzés

A mai napunk zárásaként egy KHL találkozóval készültünk ahol egy hazai környezetben gyengén teljesítő csapat ellen ajánlanánk fogadást.


I Nyeftehimik Nyizsnyekamszk – Metallurg Magnyitrogorszk I

A vendégek idegenben kiválóan teljesítenek és a legjobb 4. eredményt érték el a mutatók alapján, mindezek mellett pedig az 5. helyen állnak a tabellán. A mai ellenfelük az a Nyeftehimik lesz akik számára utóbbi időben rendre szerencsésen alakulnak a mérkőzések, viszont nem mehetünk el szó nélkül a hazai mutatók mellett.

A Nyeftehimik Nyizsnyekamszk hazai pályán a legrosszabb teljesítménnyel bír 29 hazai találkozón 5-4-3-17 a csapat mutatója. 

A mai ellenfélnek tehát adott minden és véleményünk szerint a Metallurg ismét nyerni tud a Nyeftehimik otthonában. A Metallurg legutóbb január 13-án találkozott mostani ellenfelével akkor 5-2-vel zártak, azt megelőző találkozókon 2018-ban rendre Metallurg győzelem született. Ha jók az értesüléseink, akkor ma egyébként több kulcsjátékos is hiányozhat a hazaiaktól és a hírek érkeztével a szorzók is csökkenni kezdtek a vendégek javára. Úgyhogy érdemes alacsony téttel belefektetni ebbe a mérkőzésbe.

Nyeftehimik Nyizsnyekamszk – Metallurg Magnyitogorszk(15:00)
Tipp:Metallurg Magnyitogorszk (A mérkőzés győztese) odds:1,65 “C” kategória Tét: 2 egység

0
%d bloggers like this: