Prémium szolgáltatás : Kézilabda elemzések

Ma hat prémium elemzés fog publikálásra kerülni és ezen kívül több ötletadó ajánlással is készülünk. Előző napokat eltekintve egyszer nyerünk, egyszer veszítünk nincs szerencsénk. Itt az ideje viszont, hogy forduljon ez a sorozat és termeljük a profitot.


I Odense – Győri ETO I

A női kézilabda Bajnokok Ligája rájátszásában a dánok egyik legjobbja és az ismét BL győzelemre esélyes Győr találkozik egymással. Lényegében ma sem sok esélyt adnak az ETO ellenfelének és ez elmondható szinte minden egyes mérkőzésükről. Nagy esély előtt a magyar csapat, főleg úgy, hogy idegenben lőtt gólok mindig rengeteget számítanak.  A mai “tippünk” alapja, hogy a magyar együttes kiváló játékosokkal rendelkezik, akik szinte hétről-hétre meghozzák a rájuk megadott “overeket”. Szinte minden mérkőzésen 30 gól felett zár a csapat, ami annyit tesz, hogy 2 percenként 1 gólt dob a Győr.

A Győri Eto 34,9-s átlaggal rendelkezik mérkőzésenként és most egy olyan “határt” kaptunk, amelyen bőven várható az over. A line a 27,5 gólt jelentené és ha megfigyeljük a Győri ETO statisztikáit a 2018/2019-s szezonban csak a CSM Bukarest elleni derbin szereztek 27 gólt, viszont a többi találkozón rendre 28 vagy több gólig jutott a csapat.

Tehát végignézve a statisztikákat és kiindulva abból a tényezőből, hogy ma a Győrnek megérné több góllal nyernie Dániában mi nem gondolkozunk. A 27,5 overes határra ugyan 1,50-s szorzót kaptunk kézhez, viszont ezt az értéket nagyobb téttel meg kell fogadni. Az esélyek adottak, ha megnézzük lényegében ez egy statisztikai alapú ajánlás, amely mögött hatalmas érték van. Úgyhogy megéri fogadást kötni a vendég magyar csapat góljaira és remélhetőleg nem ma szaladnak bele egy nagyobb pofonba a lányok. Ráadásul ma szintén jó pont lehet, hogy szinte a teljes keret adott Groot, Amorim, Oftedal, Pintea, Tomori, Görbicz és sorolhatnánk a végsőkig.

Odense – Győri ETO (16:50) 
Tipp:Több , mint 27,5 gól (Győri ETO gólszám összesített) odds:1,50 “A” kategória Tét : 5 egység

I Veszprém – Szeged I

A magyar kupa döntőjét személyesen fogom megtekinteni és ha úgy alakul fogok jelezni, hogy a tippet érdemes-e kivenni, vagy sem. Mindezek ellenére számomra a Szeged iszonyatosan meggyőzően teljesít és azt sem tudom kizárni, hogy ma megnyerik ismét a Veszprém ellen a meccset. Ami a mai ajánlásunk kiindulóalapja, hogy a Pick-Szeged egyre összeszedettebben védekezik és Alilovic ellenállhatatlanul már-már 50% feletti mutatókkal védi ki az ellenfelek próbálkozásait.

Tegnap mindkét csapat magabiztosan nyerni tudott ami nem is meglepő, viszont ma a döntőben egy szoros és végletekig kiélezett párharcra számítanánk. Ami biztos, hogy a két csapat legutóbbi 25-23-s mérkőzést hozott össze egymással és itt is remekelt a már fentiekben is említett szegedi védekezés.

Mindkét csapatban fantasztikus képességű játékosok vannak, viszont nem tudom azt elképzelni, hogy ilyen téttel rendelkező mérkőzésen hatalmas gólhullás legyen. A szegediek hálóőre Alilovic fantasztikus formában, míg a Veszprém részéről Mikler az aki parádézik és ha neki nem megy még ott van Sterbik is pótlásként. Kiváló képességű kapusok, illetve remek védekezéssel ellátott védelmek mindkét oldalon.  Számomra egyik legjobb kiinduló pont a tavalyi MK döntő, ahol 21-23-ra végeztek a felek. De az előző mérkőzés is beszédes volt. Egy szó, mint száz ma ha a két csapat ismét jól védekezik és ha a kapusok is jobb formát fognak ki, akkor itt egy kevés gólos mérkőzésre van kilátás. A bet365 fogadóportálon arra érdemes fogadást kötni a mérkőzésen belül, hogy egyik csapat sem éri el a 30 gólt. Ezt az opciót a mérkőzésen belül a Fő speciálisok – Egyik csapat 30 gólt szerez opción belül találhatjátok meg, ahol mi azt mondtuk, hogy nem éri el egyik fél sem a 30 gólt a mérkőzésen. Elsőre rizikósnak tűnhet, de ismerve az előző évi döntőt, illetve látva a március 17-én megrendezésre kerülő mérkőzést nincs kérdés és bőven van érték ebben az opcióban.

Veszprém – Szeged (15:00) 
Tipp:NEM (Egyik csapat 30 gólt szerez) odds:1,85 “C” kategória Tét : 2 egység