b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Két holland és egy német bajnokival készültünk!

Fussball Berlin 01.10.2017 Saison 2017 / 2018 1. Bundesliga DFL Hertha BSC Berlin - Bayern München Jubel nach dem Tor zum 2:2 durch Salomon Kalou (Hertha BSC, No.08) Ondrej Duda (Hertha BSC, No.10) re. Karim Rekik (Hertha BSC, No.04) li. Foto: Camera4 Jede Nutzung des Fotos ist honorarpflichtig gemaess derzeit gueltiger MFM Liste zzgl. Mehrwertsteuer. Urhebervermerk wird nach Paragraph 13 UrhG ausdruecklich verlangt. Belegexemplar erforderlich! Bei Verwendung des Fotos ausserhalb journalistischer Zwecke bitte Ruecksprache mit dem Fotografen halten. - Each usage of the photo requires a royalty fee in accordance to MFM. No model release. For any usage other than editorial purposes please contact the author.

Ma hajnalunk a teniszmeccsekkel indult és mindkét találkozó esetében nagy meglepetések szemtanúi lehettünk. Természetesen nincs probléma megyünk tovább és a mai napra három futballelemzéssel készültünk! Fontos: A mai napon már a holnapi elemzéseket is kézhez kapja minden előfizetőnk, hiszen egész nap utazni fogok és mivel én kezelem az oldalt menet közben ezt nem tudom véghez vinni. Tehát ma délután, vagy este felé már a holnapi tippjeinket is megkapjátok!


I FC Eindhoven – Den Bosch I

 A mérkőzést a holland másodosztály találkozóiból emeltük ki, ahol a jelenlegi listavezető látogat a hazai pályán igencsak remek teljesítményt nyújtó Eindhoven otthonában. Ha már Hollandia, akkor egyértelműen a gólok és most mi úgy véljük, hogy ezen a találkozón 3 gólig nem fognak megállni a felek. Elsőre gólváltáson gondolkoztunk, viszont elnézve a Den Bosch 2019-s mérkőzéseit inkább maradtunk a 2,5 overnél, ami hasonló szorzóért tehető. A hazai csapat 2019-ben eddig hibátlan és mindkét találkozóján hozta a 2,5 over opciót. Elől az új igazolásoknak köszönhetően erősebbek lettek, ezért ma várható az adok-kapok és ezáltal a 2,5 over opció is.

FC Eindhoven – Den Bosch (20:00)
Tipp:Több, mint 2,5 gól (Gólszám összesített) odds:1,60 “B” kategória Tét : 3 egység

I Hertha BSC – Schalke 04 I

 A Bundesliga előző fordulójában mindkét csapat nyerni tudott és a mai “ajánlásunk” alapja, hogy a Schalke igencsak összeszedetten teljesít az elmúlt időszakban. A Hertha hazai pályán nyújt remek teljesítményt, viszont mostanság a védelmük szinte minden egyes meccsen gólokat hoz össze. A Schalke a Wolfsburg ellen indította az évet, ahol 2-1-re nyertek, de ezt megelőzően az előző 15 mérkőzésüket nézve 14 alkalommal gólt szereztek az ellenfeleknek. Egy szó, mint száz, ma ha mindkét csapat azt nyújtja a pályán amit tud, akkor simán jönnek a gólok, viszont most a gólváltásra “pakolunk” és bízunk benne, hogy egyik csapat sem marad gól nélkül.

Hertha BSC – Schalke 04 (20:30)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,60 “C” kategória Tét : 2 egység

I Dordecht – Jong PSV I

 A PSV fiataljainak előző mérkőzésén profitáltunk, most pedig annak a Dordrechtnek látogatnak az otthonába, akik a tabella utolsó helyezettjei között tartózkodnak. A PSV esetében érdemes mindig vagy az összesített gólokat, vagy a csapatgólokat favorizálni, mi most utóbbit erőltetnénk, hiszen a bajnokság legjobb támadósorával rendelkezik a csapat, ma pedig azzal a Dordrechttel játszanak, akiknek a védelmük roppantul gyenge és 21 fordulót követően már 43 találatot szedtek össze. A PSV előtt adott az esély, ráadásul a Dordrecht csapatával rendre izgalmas találkozókat hoztak össze. Legutóbb 2018.10.26-án 2-2-s döntetlent értek el, de ezt megelőzően 4-2, 3-2, 3-2 és szintén 3-2-s eredményt alakítottak ki. Úgyhogy ma bízunk a vendégekben, akik többször rúgnak 2, vagy több gólt a találkozóikon és erre igencsak érdemes fogadni, hiszen kereken 2,00-s szorzóért cserébe tehetjük ezt meg!

Dordecht – Jong PSV (20:00)
Tipp:Több, mint 1,5 gól (Jong PSV gólszám) odds:2,00 “C” kategória Tét : 2 egység

0
%d bloggers like this: