b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Liiga : Kärpät Oulu – Hämeenlinna

Vajon ma nyerni tud hazai pályán ? Egész szezonban fantasztikus teljesítményt nyújtottak, de egy esetleges hiba veszélyezteti a bajnoki címüket. (Fotó : Getty Images)

A finn bajnokság döntőjében a várhatóan alakultak a dolgok és végre itt a döntőben már megfogható szorzók vannak, amelyekre érdemes fogadást kötni.


I Kärpät Oulu – Hämeenlinna I

Az első két mérkőzést még csak figyelemmel követtem, hiszen két igencsak erős csapatról beszélünk, akik inkább hazai környezetben teljesítenek jól. Ennek megfelelően történtek is a dolgok, hiszen mindkét csapat nyerni tudott hazai pályán és jelenleg 1-1-s döntetlennel állnak a csapatok.

A mai döntésem egyértelmű és a hazaiak végső sikeréhez köthető. A hazai együttes a rájátszás minden egyes mérkőzését megnyerte, illetve ha megfigyeljük akkor látható, hogy nagyon kevés alkalommal szenvednek vereséget.

A kiélezett párharcra számítok ma is, bár az első mérkőzésen 4-1-re nyert a Karpat. Mivel ilyen jó szezont futnak hazai pályán és a vendégek többször botlanak idegenben, véleményem szerint óriási érték lehet a hazaiak sikerében. Ma elállok a megszokott alacsony tétes fogadástól és a hazaiak sikerére “B” kategóriás besorolásként ajánlok fogadást.

Kärpät Oulu – Hämeenlinna (17:3) 
Tipp:Kärpät Oulu (A mérkőzés győztese hosszabbítással) odds:1,55 “B” kategória Tét : 3 egység
0
%d bloggers like this: