Prémium szolgáltatás : Juventus – Ajax

A mai napunk kiválóan indult, hiszen nyert a baseballelemzésünk. A továbbiakban a mai napra mindössze a most megosztott elemzésre lehet számítani, illetve legkésőbb 19:00-ig, ha lesz olyan opció az amerikai ligákban akkor készítünk elemzéseket. A weboldalunkon már közzétettünk a Bajnokok Ligája mérkőzésekkel kapcsolatban két ötletadó ajánlást, amiket az “Ingyenes elemzések és ötletadó ajánlások” menüben a kezdőlapon találhatjátok meg. Na de térjünk az elemzésre.


I Juventus – Ajax I

A mérkőzésen ötletadóként már Cristiano Ronaldo góljára ajánlottunk fogadást, most viszont a hollandok kiválóságaiban látunk fantáziát. A kiszemelt játékosunk pedig Hakim Ziyech. A marokkói játékos az előző találkozón már az első percekben felhívta magára a figyelmet, hiszen többször megnehezítette lövéseivel Szcsesny dolgát. Általában Tadic jobb oldalán játszik, de rendre váltják egymás helyét a bal oldalon helyezkedő Neressel.

A játékos hatalmas erénye, hogy remek rúgóképessége mellett, nagyon gyors és nehéz vele tartani a tempót. Mindezek mellett pedig remekül ismeri fel a helyzeteket és valóban szinte minden egyes mérkőzésen veszélyeztetni tud.

Összességében az előző mérkőzésen látottakban bíznánk és ugyan Tadic, Neres játékában is van érték, hiszen ők is várhatóan veszélyeztetni fognak (nem mellesleg élőben biztosan fogadunk rájuk), viszont az egyik legaktívabb mellettük Ziyech akit ma favorizálunk. Előző mérkőzésen már a 8. percben kaput talált, de összességében 6 alkalommal veszélyeztetett és 3 alkalommal kapura is tartott a lövése. Úgyhogy mindenképp van érték az ő játékában és alacsony téttel a kapura tartó lövéseire ajánlunk fogadást, amely ugyan alacsony szorzó, de annál esélyesebb.

Juventus – Ajax  (21:00) 
Tipp:Több, mint 0,5  (Hakim Ziyech kapura tartó lövések) odds:1,50 “C” kategória Tét : 2 egység