b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Jégkorongelemzések

A mai napon több elemzéssel is készülünk, hiszen fantasztikus kínálatunk van. Lesz “A”, “B” és “C” kategóriás ajánlás is, úgyhogy kinyitjuk ma a pénztárcákat..


I Barisz Asztana – Nyizsnyij Novgorod I

A KHL Play Off első felvonásából már csak ez az egy találkozó maradt, ahol a felek 6 fordulót követően 3-3-s eredménnyel állnak. Lényegében ez kisebb meglepetés, hiszen a Barisz Asztana esélyese volt végig a párharcnak, mégis idegenben nem ment nekik. Most 3-3-nál ők vannak hazai pályán és ma minden esély adott, hogy bebiztosítsák a helyüket a rájátszás következő fordulójába.

A Barisz Asztana hazai pályán kellemetlen ellenfélnek számít és a Nyizsnyij Novgorod sem tudott itt egyetlen egyszer sem győzelmet szerezni. A csapatok előző 3 mérkőzésén 3-1,5-4 és 4-1-s eredmények születtek.

Mindent egybevéve tehát várható a Barisz Asztana sikere, hazai pályán remekül teljesítenek, ráadásul a Nyizsnyij itt a 2018/2019-s szezonban nem tudott egyszer sem nyerni. Úgyhogy az esélyek adottak és remélhetőleg kihasználja a Barisz Asztana a hazai pálya előnyét.

Barisz Asztana – Nyizsnyij Novgorod (12:00)

Tipp:Barisz Asztana (A mérkőzés győztese) odds:1,55 “C”  kategória Tét: 2 egység

I Vienna – Salzburg I

A Vienna csapatával az előző két mérkőzésén rendre profitáltunk, a csapat könyörtelenül játszik és szinte minden adandó lehetőséget gólra vált. Ma pedig az a Salzburg az ellenfelük, akik az EBEL “kirakat” csapata, összevásárolt játékosok tömkelege, akik láthatóan az utóbbi időben nem teljesítenek jól.

A Vienna az EBEL felsőház egyetlen veretlen csapata 8-1-0-0 a mérlegük, míg a Salzburg 2-1-1-5-s mérlege igencsak beszédes.

Nagy derbi lesz ez a mai, viszont kiindulva a Salzburgi csapat előző mérkőzéseiből, ahol a Klagenfurt 6-0-ra verte őket hazai pályán, de a Graz elleni 1-2-s vereség is beszédes, számunkra nincs kérdés. Ennek a Viennának, akik 41 gólt szereztek 9 forduló alatt és mindössze 16-t kaptak nyerni kell, ha törik, ha szakad.

Vienna – Salzburg (17:30)

Tipp:Vienna (A mérkőzés győztese) odds:1,62 “C”  kategória Tét: 2 egység

 

0
%d bloggers like this: