b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Jégkorongelemzések

A mai napunk folytatásaként két darab jégkorong, illetve egy Bajnokok Ligája elemzést fogunk publikálni. Elsőként a jégkorongelemzésekkel kezdjük, ahol igencsak ígéretes opciókra lehet még fogadást kötni, a már tegnap késő este megosztott orosz KHL mérkőzés mellett.


I Frölunda – Lulea I

A svéd SHL rájátszás elődöntőjének 2. fordulójához érünk, ahol a Frölunda vezet egy 3-3-s döntetlen után elért idegenbeli győzelemnek köszönhetően. Ma hazai pályán lép fel a csapat, viszont ez a két együttes egyértelműen a svéd liga meghatározó együttesei közé sorolható. Ennek a két csapatnak inkább a finálé jutott volna ki, de a sors fintora, hogy már most itt az elődöntőben találkozniuk kellett.

Ami biztos, hogy mindkét keret remek állapotban, hiszen egyik oldalon sincsenek hiányzók, illetve kiemelhető az a tényező is, hogy egymás ellen rendre izgalmas mérkőzéseket alakítanak ki.

Előző mérkőzésen 7 gól született, de ha megfigyeljük a 2018/2019-s szezont egy 3-1-s mérkőzést leszámítva 5-3, 5-1, 2-3-s eredmények születtek a két csapat mérkőzésein. Most is kihasználnánk a bet365 adta lehetőséget és a 4,5 gól feletti opcióra ajánlunk fogadást, amelybe a hosszabbítás/büntetőpárbaj is beleszámít. Ez azt jelenti, hogy ha a mérkőzésen 2-2 gólt szerez a két csapat, akkor máris nyertes az ajánlásunk. Fontos: Amennyiben unibeten, betclicen vagy egyéb más portálon fogadsz a gólok számát figyelembe véve a 4,0 gól feletti opcióra köss fogadást! Mivel ezeken a portálokon csak rendes játékidőre lehet fogadni, így ha 4 gól születik a találkozón a tét visszajár számodra és a szorzók is minimálisan alacsonyabbak, mint a bet365 portálon! 

Frölunda – Lulea (19:00) 
Tipp:Több, mint 4,5 gól (Gólszám összesített) odds:1,65 “B” kategória Tét : 3 egység

I Salzburg – Vienna I

A mérkőzés már szinte mindenkinek ismerős lehet, hiszen rendre fogadtunk az előző találkozókra. Minden egyes elemzésben leírtam, hogy érdemes alacsonyabb téttel a döntetlenre fogadni 0,5 egységekkel és ennek megfelelően aki így tett az 4 elemzésből 3 alkalommal eltalálhatta 4,20-4,50-s szorzós határon a döntetleneket.

Mivel ma már pengeélen táncolnak a csapatok és lényegében a Vienna áll közelebb a továbbjutáshoz ismét szoros találkozóra számítanánk. 

A rájátszásban 5 mérkőzésből 3 alkalommal döntetlennel zártak a felek, mi pedig a Vienna sikereinek köszönhetően rendre tudtunk profitálni. Most viszont bátrabbak leszünk és látva az előző mérkőzéseket, illetve kiindulva abból a tényezőből, hogy a Salzburg ma nem kaphat ki nem tartjuk kizártnak, hogy ismét hosszabbításba torkolló párharc szemtanúi lehetünk. Ezért a döntetlenre kötünk fogadást, amelyre 4,50-s szorzóért ismét ajándék fogadni, csak most már nem a 0,5 egységet ajánljuk, hanem 2 egységgel “bombázzuk” meg a tippünket. Ami fontos, ha interneten fogadsz és az utolsó harmadban döntetlenre fognak állni a felek érdemes lehet egy 3x – 3,50x-s profitnál “kiszállni” a meccsből.

Salzburg – Vienna (19:15) 
Tipp:Döntetlen (Játékidő eredménye 1×2) odds:4,50 “C” kategória Tét : 2 egység

0
%d bloggers like this: