b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Jégkorongelemzések

Folytatásban két jégkorongelemzéssel érkezünk, ahol a már-már megszokott mérkőzések kerülnek megrendezésre az orosz és az osztrák rájátszásokban. Mivel többször sikerült már profitot realizálnunk ezeken a mérkőzéseken, hatalmas hiba lenne kihagyni őket.


I Vienna – Salzburg I

A Vienna 2-0-s vezetést követően 2-2-re rontotta a mérleget és ma mindent be kell vetniük annak érdekében, hogy ne kerüljön veszélybe a döntő számukra. Az amúgy hazai pályán nagyon erős Viennára érdemes fogadást kötni, hiszen a Salzburg ugyan az előző két meccset hozta, nem elfelejthető tényező az sem, hogy a 3. találkozón 3-3-s döntetlen után egy kettős emberelőnyben sikerült megnyerniük a mérkőzést.

A kettős mérkőzésein nem ritka a döntetlen, de most ezt hanyagolnánk és lényegében bíznánk abban a tényezőben, hogy a Vienna ma hazai publikum előtt játszik, ahol az EBEL legjobb teljesítményét hozta a csapat.

Tehát végignézve a statisztikákat és kiindulva abból a tényezőből, hogy ma ténylegesen csak a győzelem az elfogadható, hiszen a következő mérkőzést már ismét a Salzburg otthonában lesz nem hinnénk, hogy elrontaná a Vienna. Hazai pályán remekül teljesítenek, az esélyek adottak úgyhogy felesleges sokáig húzni az elemzést és a Vienna végső sikerére (beleértve a hosszabbítást is) fogadást ajánlunk “B” kategóriába sorolva.

Vienna – Salzburg (17:00)
Tipp:Vienna (A mérkőzés győztese) odds:1,55 “B” kategória Tét : 3 egység

I SZKA Szentpétervár – CSZKA Moszkva I

A KHL-ben 3-2-re vezet a CSZKA és ma bebiztosíthatják a továbbjutásukat is, viszont az SZKA hazai pályán remekül teljesít. Lényegében a mai ajánlásunk kiindulóalapja, hogy mindkét csapat remek védekezésekkel van ellátva, ráadásul ma biztosak vagyunk benne, hogy a vendégek nem fognak kockáztatni és ezzel egyetemben a hazaiaktól sem várnánk nyílt sisakos támadásokat, hiszen az óriási veszélyt jelentene számukra is.

A rájátszásban már két alkalommal ajánlottunk fogadást a találkozóra és mindkét alkalommal nyertünk, illetve az elemzésekben rendre leírtuk, hogy 4,5 gól alatti opcióban nagy értékek vannak.

Ma tehát egy szoros mérkőzésre számítunk és azt sem tartjuk kizártnak, hogy 2-3 gólig jutnak ma csak a csapatok. Úgyhogy érdemes ismét a 4,5 under opcióra fogadást kötni, amely a rájátszásban minden egyes mérkőzésen eddig megszületett.  Van érték egyértelműen az ajánlásban és megéri alacsony téttel fogadást kötni a 4,5 gól alatti opcióra.

SZKA Szentpétervár – CSZKA Moszkva (16:00) 
Tipp:Kevesebb , mint 4,5 gól (Összesített gólszám) odds:1,70 “C” kategória Tét : 2 egység

0
%d bloggers like this: