b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Jégkorong elemzések

07.03.18. Чемпионат КХЛ сезона 2017/18. Плей-офф. «Металлург» (Магнитогорск) - «Автомобилист» (Екатеринбург). |07.03.18. KHL Championship 2017/18. Playoffs. Metallurg (Magnitogorsk) - Avtomobilist (Yekaterinburg).

A mai napunk remekül indult és folytatásként a jégkorong elemzésekre fektettük a hangsúlyt. Ezen kívül ma már nem lesz több megosztásunk és ma csak a “jégre” koncentrálunk.


I Salzburg – Graz I

A mérkőzésen óriási lehetőség előtt van a Salzburg, hiszen egy gyengébb formában lévő Graz ellen szerezhetnek győzelmet hazai pályán, ahol köztudottan jól szerepel az együttes. Mindent egybevéve nem véletlen csökken folyamatosan a hazai együttesre a szorzó.

A Salzburg hazai pályán a kellemetlen ellenfelek közé sorolható és a Graz is rendre pontokat veszít az otthonukban. A vendég együttes 2012.11.16-án szerzett itt legutóbb győzelmet.

Az előző három fordulóban a Graz rendre pontokat veszített, míg a Salzburg hozta a kötelező győzelmeket. Legutóbb ugyan 4-1-re nyert a Graz hazai pályán a Salzburg ellen, viszont otthon ennek a csapatnak mennie kell és szerintünk behúzzák ma a győzelmet.

Salzburg – Graz (19:15)

Tipp:Salzburg (A mérkőzés győztese) odds: 1,65 “C”  kategória Tét: 2 egység

I Klagenfurt – Vienna I

A mérkőzésen egyértelmű favorit számunkra a Vienna, akik 7 mérkőzés után 6-1-0-s mérleggel állnak. A mai ellenfelük a Klagenfurt lesz akik már 3 vereséget elszenvedtek. A Vienna Graz elleni dupla mérkőzésén meggyőzött minket, a Fehérvár ellen még kihagytuk őket, viszont ma már hatalmas érték “lakozhat” a tippben.

A Vienna magabiztosan vezeti a tabellát 24 pontjuk van és jelenleg minden meccsen pontot szereztek.

Az esélyek adottak tehát, ráadásul egy kétesélyes fogadással “bombázzuk” le a fogadóirodákat, ahol a döntetlen, vagy kétesély opcióra 1,64-s szorzóért cserébe kötelező fogadnunk és ezt meg is tesszük!

Klagenfurt – Vienna (19:15)

Tipp:Döntetlen, vagy Vienna (Kétesély) odds: 1,64 “B”  kategória Tét: 3 egység

I Metallurg Magnyitogorszk – Szalavat Ufa I

A KHL-ben 2-2-nél tartanak a rájátszásban a felek és elmondható, hogy a 4 mérkőzésen két alkalommal 3, míg a másik két mérkőzésen 5, illetve 6 gól született. A Metallurg védekezésén sok fog múlni, mindenesetre az 5,5 under opcióban ma érték van.

A két együttes lejátszott négy mérkőzésén mindössze egy alkalommal született 6 gól, a bajnokságot tekintve az 5,5 gól alatt a Metallurg 62 mérkőzést követően 43 alkalommal zárt, míg az Ufa 46 alkalommal tette ezt meg.

Kiindulva tehát az előző mérkőzésekből és abból a tényezőből, hogy a Metallurg ha koncentrál a védekezésre, akkor ismét egy szoros 2-3, maximum 4 gólos találkozó szemtanúi lehetünk. Úgyhogy érdemes alacsonyabb téttel megfogadni az 5,5 gól alatti opciót.

Metallurg Magnyitogorszk – Szalavat Ufa (15:00)

Tipp:Kevesebb, mint 5,5 gól (Gólszám összesített) odds: 1,48 “C”  kategória Tét: 2 egység

I Jokerit Helsinki – Dinamo Moszkva I

A mérkőzésen három alkalommal profitáltunk, viszont az utolsó mérkőzésen veszteséget kellett elkönyvelnünk. A Dinamo hatalmas esély előtt áll, hiszen lezárhatja a kettős párharcát és továbbjuthat. Előző mérkőzéseken rendre a 4,5 over opciót erőltettük, viszont most az 5,5 underben látom a fantáziát.

Előző négy mérkőzésen egyszer született 6 gól, a másik három alkalommal 5, illetve 3 találatot láthattunk.

Kiindulva ezen mérkőzésekből, illetve abból a tényezőből, hogy a Jokerit botrányosan teljesít elől nem bíznék ma sem nagy adok-kapokban. A Dinamo továbbjuthat és szerintem ma egy szoros mérkőzésen ugyan kevés gól szemtanúi lehetünk.

Jokerit Helsinki – Dinamo Moszkva (17:30)

Tipp:Kevesebb, mint 5,5 gól (Gólszám összesített) odds: 1,55 “C”  kategória Tét: 2 egység

A b&wtips jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

 

0
%d bloggers like this: