Prémium szolgáltatás: Jégkorong ajánlások

Ma két jégkorong elemzéssel készültünk és most is alacsony tétekkel kalkulálnánk. Kérjük megértéseteket, hiszen ezekben a mérkőzésekben van bőven veszély és látható is, hogy milyen eredmények születnek a pályákon. Ma ennek ellenére megpróbáltunk két olyan találkozóval készülni, amelyeken várhatóak az általunk favorizált opciók.


Az első mérkőzésen egy várható vendég győzelemmel kezdenénk. A mérkőzésen a Ässät – Lahti Pelicans fog egymással megmérkőzni. Gyakorlatilag a vendégcsapat egy kisebb hullámvölgybe került, de ha megfigyeljük akkor láthatjuk, hogy ez lényegében nem is olyan nagy “hullámvölgy”. Legelőször a jelenlegi listavezető Kärpät otthonában veszítettek pontokat, majd ezt követte két döntetlen, amelyen ők húzták a rövidebbet, először a Sport ellen, majd az Ilves ellen történtek meg a döntetlenek. A csapat viszont mégsem szerepel olyan vészesen, jelenleg a 7. helyen állnak 3-1-3-3-s mutatóval. A mai ellenfelük pedig az az Ässät lesz, akik jelenállás szerint 0-2-0-7-s mutatóval rendelkeznek. Egymás elleni mérlegek alapján látható, hogy nagy átlagban a Lahti Pelicans győz, keretértékileg is bőven “gazdagabb” kerettel rendelkeznek, ráadásul a kisebb hullámvölgy előtt a Turku Ps és az IFK Helinki ellen is diadalmaskodni tudott a csapat, ráadásul az előző két mérkőzésen is mindössze pechükre nem tudtak nyerni. Ezért mi úgy véljük, hogy kilábalnak ma ebből a szériából és szerintünk begyűjtik a győzelmüket.

Ässät – Lahti Pelicans (17:30) Tippmix kód: 05767 V
Tipp:Lahti Pelicans (A mérkőzés győztese) odds:1,75 “C” kategória Tét: 1 egység

A második találkozón egy BL mérkőzéssel folytatnánk. A pályán a Brno – Zug fog egymással megmérkőzni. A két fél hasonló mutatóval rendelkezik és úgymond küzdenek a “D” csoport 1. pozíciójáért. Mindkét oldalon gólerős offense látható, a vendégek viszont nem tartoznak a könnyű ellenfelek közé. Látható a Zug idegenbeli mérkőzésein, hogy 2:4, illetve 3:5-s mérkőzéseket játszottak, jóval gyengébb csapatok ellen, most pedig az a Brno lesz az ellenfél, akik hazai pályán jól teljesítenek a Grodno ellen 6:2, míg a Berlin ellen 4:3-s mérkőzéssel alakították ki maguknak a győzelmet. Mi úgy érezzük az első mérkőzés után ahol a Brno nyert most is ők lehetnek az esélyesek, viszont a vendégek nem fogják könnyen adni magukat, ezért mi úgy gondoljuk és reméljük, hogy úgy alakul a mérkőzés is, hogy több találat születik. Hazai és idegenbeli mérlegek alapján mindkét csapat over opciókat hozott, ezért mi most is behúzzuk és meglátjuk, hogy mire lesznek képesek egymás ellen a csapatok.

Brno – Zug (18:00) Tippmix kód: 17420 V
Tipp:Több, mint 5,5 (Gólszám 5,5) odds:1,95 “C” kategória Tét: 1 egység

Sok sikert és szerencsés napot!