b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Jégkorong ajánlások

ISERLOHN, GERMANY - JANUARY 09: Sebastian Osterloh of Straubing Tigers challenges Dylan Wruck of Iserlohn Roosters during the DEL Ice Hockey game between Iserlohn Roosters and Straubing Tigers on January 9, 2015 in Iserlohn, Germany. (Photo by Dennis Grombkowski/Bongarts/Getty Images)

Ma két jégkorong elemzéssel készültünk és most is alacsony tétekkel kalkulálnánk. Kérjük megértéseteket, hiszen ezekben a mérkőzésekben van bőven veszély és látható is, hogy milyen eredmények születnek a pályákon. Ma ennek ellenére megpróbáltunk két olyan találkozóval készülni, amelyeken várhatóak az általunk favorizált opciók.


Az első mérkőzésen egy várható vendég győzelemmel kezdenénk. A mérkőzésen a Ässät – Lahti Pelicans fog egymással megmérkőzni. Gyakorlatilag a vendégcsapat egy kisebb hullámvölgybe került, de ha megfigyeljük akkor láthatjuk, hogy ez lényegében nem is olyan nagy “hullámvölgy”. Legelőször a jelenlegi listavezető Kärpät otthonában veszítettek pontokat, majd ezt követte két döntetlen, amelyen ők húzták a rövidebbet, először a Sport ellen, majd az Ilves ellen történtek meg a döntetlenek. A csapat viszont mégsem szerepel olyan vészesen, jelenleg a 7. helyen állnak 3-1-3-3-s mutatóval. A mai ellenfelük pedig az az Ässät lesz, akik jelenállás szerint 0-2-0-7-s mutatóval rendelkeznek. Egymás elleni mérlegek alapján látható, hogy nagy átlagban a Lahti Pelicans győz, keretértékileg is bőven “gazdagabb” kerettel rendelkeznek, ráadásul a kisebb hullámvölgy előtt a Turku Ps és az IFK Helinki ellen is diadalmaskodni tudott a csapat, ráadásul az előző két mérkőzésen is mindössze pechükre nem tudtak nyerni. Ezért mi úgy véljük, hogy kilábalnak ma ebből a szériából és szerintünk begyűjtik a győzelmüket.

Ässät – Lahti Pelicans (17:30) Tippmix kód: 05767 V
Tipp:Lahti Pelicans (A mérkőzés győztese) odds:1,75 “C” kategória Tét: 1 egység

A második találkozón egy BL mérkőzéssel folytatnánk. A pályán a Brno – Zug fog egymással megmérkőzni. A két fél hasonló mutatóval rendelkezik és úgymond küzdenek a “D” csoport 1. pozíciójáért. Mindkét oldalon gólerős offense látható, a vendégek viszont nem tartoznak a könnyű ellenfelek közé. Látható a Zug idegenbeli mérkőzésein, hogy 2:4, illetve 3:5-s mérkőzéseket játszottak, jóval gyengébb csapatok ellen, most pedig az a Brno lesz az ellenfél, akik hazai pályán jól teljesítenek a Grodno ellen 6:2, míg a Berlin ellen 4:3-s mérkőzéssel alakították ki maguknak a győzelmet. Mi úgy érezzük az első mérkőzés után ahol a Brno nyert most is ők lehetnek az esélyesek, viszont a vendégek nem fogják könnyen adni magukat, ezért mi úgy gondoljuk és reméljük, hogy úgy alakul a mérkőzés is, hogy több találat születik. Hazai és idegenbeli mérlegek alapján mindkét csapat over opciókat hozott, ezért mi most is behúzzuk és meglátjuk, hogy mire lesznek képesek egymás ellen a csapatok.

Brno – Zug (18:00) Tippmix kód: 17420 V
Tipp:Több, mint 5,5 (Gólszám 5,5) odds:1,95 “C” kategória Tét: 1 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: