b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Jastrzebski – Bechatow

A napunk folytatásaként egy lengyel röplabdamérkőzésre gondoltunk, ahol a már sokaknak ismerős Belchatow mérkőzésére ajánlunk fogadást. Ami jó hír, hogy a vendég együttessel ritkán buktunk idáig és remélhetőleg, most sem okoznak csalódást.


I Jastrzebski – Bechatow I

A lengyel PlusLiga negyeddöntőjében igencsak parázs párharcra van kilátás, ráadásul mindkét együttes igencsak jó formában várja a mai találkozót. A mai fogadásaink alapja végig az over opciók lesznek és a találkozón egy “B”, illetve egy “C” kategóriás ajánlás is megosztásra kerül.

A “biztosabbnak” vélt ajánlásunk az 1. szett pontszámaira vonatkozik. Itt a 44,5 over opciót választottuk ki és nem tudjuk elképzelni, hogy ilyen éles helyzetben bármely csapat is 6, vagy több ponttal hozzon is le egy szettet. Legutóbb februárban találkoztak a felek akkor 4 szettig jutottak és minden egyes szettben minimum 45 pontot kialakítottak, de példának okáért az 1. szettben 52 pontot sikerült összehozniuk.

Tehát az első fogadásunkban az 1. szettre ajánlunk fogadást, míg ismerve a röplabda általános szabályait reménykednénk benne, hogy nem lesz 3 szettes mérkőzés. Ha pedig 4, vagy 5 szettes párharcot látunk, akkor kialakulhat egy összesített over is, amelyben szintén hatalmas érték van.

Jastrzebski – Bechatow (17:30) 
Tipp:Több, mint 44,5 pont (1. szett összesített) odds:1,52 “B” kategória Tét : 3 egység

Jastrzebski – Bechatow (17:30) 
Tipp:Több, mint 184,5 pont (Pontszám összesített) odds:1,83 “C” kategória Tét : 2 egység

0
%d bloggers like this: