b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : J-L. Struff – M. Raonic

A napunk folytatásaként egy teniszmérkőzéssel folytatjuk, ahol az Indian Wellsi ATP tornára készültünk egy “C” kategóriás fogadással.


I J-L Struff – M. Raonic I

Őszintén szólva nem értem a szorzókat, hiszen Raonic az Australian Opnen kifulladt. A tornát követően a Rotterdami és a Dubaji tornán is bukott a teniszező. Most itt az amerikai tornán sem teljesít számomra meggyőzően, ugyan Querry ellen nyerni tudott, de példának okáért Giron ellen megizzadt a kanadai teniszező.

A két teniszező legutóbb Dubajban találkozott, akkor 2-1-el Struff tudott nyerni és kiejtette Raonicot. Az Indian Wellsi tornán már három alkalommal nyerni tudott a fiatal német tehetség , méghozzá Millman, Beraknis és A. Zverev ellen is. Utóbbi mérkőzésen óriási meglepetést okozott, hiszen az ATP 3. helyezettjét , egyben honfitársát simázta 2-0-val.

Kiindulva a tornán nyújtott mérkőzésekből és ismerve Raonic jelenlegi játékát nincs bennünk kérdés. Tegnap egy ATP 200-on kívüli teniszező nyerni tudott egy szettet Raonic ellen, míg Struff mindössze 4 gamet adott Zverevnek. Úgyhogy várható ma is a Struff meglepetés ennek tudatában pedig érdemes megkockáztatni azt, hogy a német teniszező nyer egy szettet.

J-L. Struff – M. Raonic (20:30)

Tipp:Igen (Struff nyer egy szettet) odds:1,72 “C”  kategória Tét: 2 egység

 

0
%d bloggers like this: