b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Indiana Pacers – Phoenix Suns

BOSTON, MA - JANUARY 18: Ben Simmons #25 of the Philadelphia 76ers dribbles the ball during the second half against the Boston Celtics at TD Garden on January 18, 2018 in Boston, Massachusetts. (Photo by Tim Bradbury/Getty Images)

A napunk folytatásaként egy “B” kategóriás NBA elemzéssel készültünk. Összességében akár a Denver, akár a Miami hendi is állhatna, de találtunk ennél egy sokkal esélyesebb opciót.

NBA PROJ. SCORE:
PHI-MIN 115-109
IND-PHO 111-98
ATL-OKC 108-113
MIL-MIA 109-106
DEN-GSW 111-110
LAL-CHI 103-101

PROJ. SCORE: Újaknak, ezeket az eredményeket a “szimulációs rendszer” alakította ki. Úgymond iránymutatók, viszont csak az általunk megosztott tartalmak számítanak “prémium tippeknek”. Aki a megosztott szimulációs eredményekkel kalkulál (kimenetel, hendikep, under/over opció stb.), az saját felelősségére és alacsony téttel tegye!!

I Indiana Pacers – Phoenix Suns I

A szim. rendszer egyértelműen megcélzott “B” kategóriában egy under opciót és megjegyezték, hogy ma szinte minden egyes mérkőzést underre várnak. Az ok pedig igencsak egyszerű, vagy forma-forma csapatok találkoznak egymással, vagy olyan idegenbeli csapatok kerülnek most ellenfeleknek, akik idegenben nem nagyon “vitézkednek”. Ez alól az első elemzésünkben a Suns sem kivétel, akik többször zárnak 100 pont alatt, mint felett, bár tegyük hozzá, hogy utóbbi időbe megy a csapatnak. Viszont ma az a Pacers lesz az ellenfél, akik otthon nagyon jók ráadásul többnyire még a jobb dobókkal ellátott ellenfeleket is 100 pont alatt tudják tartani. Erre remek példák az utóbbi hazai találkozók, ahol egyedül a Hawks, Wizards és a Spurs lépett 100 pont fölé, viszont ezen kívül a Bulls, Kings, Bucks, Knicks, Cavaliers, Pistons is 100 pont alatt lett tartva. A Suns ennél jóval gyengébb teljesítményű játékosokkal bír és ma ha azt hozza a Pacers amit tud védekezésben, akkor sima under meccset láthatunk. Kaptunk egy viszonylag magas line-t ami alá “kötelező” fogadnunk és mi így is teszünk. A szim. rendszerünk egyébként 111-98-s végeredményt “jósolt”.

Indiana Pacers – Phoenix Suns (01:00)

Tipp:Kevesebb, mint 224,5 pont (Pontszám összesített) odds:1,54 “B”  kategória Tét: 3 egység

0
%d bloggers like this: