b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Indiana Pacers – Minnesota Timberwolves

A holnapi munkánkat egy NBA mérkőzéssel nyitnánk meg, ahol bíznánk a favorizált csapat teljesítményében, természetesen mindezek előtt érkezzenek a proj. score-k.

NBA PROJ. SCORE:
IND-MIN 111-105
ORL-GSW 102-109
NY-CLE 107-108
HOU-MIA 111-108
OKC-PHI 122-116
DEN-UTAH 111-109

PROJ. SCORE: Újaknak, ezeket az eredményeket a “szimulációs rendszer” alakította ki. Úgymond iránymutatók, viszont csak az általunk megosztott tartalmak számítanak “prémium tippeknek”. Aki a megosztott szimulációs eredményekkel kalkulál (kimenetel, hendikep, under/over opció stb.), az saját felelősségére és alacsony téttel tegye!!


I Indiana Pacers – Minnesota Timberwolves I

A Pacers három idegenbeli mérkőzést követően lép ismét pályára a hazai publikum előtt, ahol köztudottan remekül teljesít a csapat, hiszen a mérlegük 31 mérkőzést követően 23-8. A mostani vendégük az a Minnesota lesz, akik tegnap hosszabbításba torkolló mérkőzésen szenvedtek vereséget a Hawks vendégeként. Minőségi különbség bőven van a két fél közt, ráadásul a tegnapi mérkőzés miatt ma több Minnesota játékos is kérdéses állapotba került és várhatóan kihagyják a hajnali találkozót.

A Pacers hazai pályán remekül teljesít, míg a Minnesota 31 idegenbeli mérkőzésen 9-22-s mutatóval rendelkezik. Tegnap mindkét csapat játszott, az-az “back to back” mindkét gárda, amely mutatók alapján a Pacers a mérkőzés toronymagas esélyese.

A Pacers szurkolók számára jó hír lehet, hogy már “csak” Oladipo van a sérültek listáján. Sabonis valószínűleg már a padon lesz. Kiindulva a két csapat hazai/idegenbeli mutatóiból, illetve bízva a szimulációs rendszerünkbe, amely 111-105-s eredményt vár a találkozón, favorizálnánk a hazaiak sikerét, akikre jelenleg 1,62-s szorzón lehet fogadást kötni!

Indiana Pacers – Minnesota Timberwolves (01:00)

Tipp:Indiana Pacers (A mérkőzés győztese) odds: 1,62 “C”  kategória Tét: 2 egység

A b&wtips jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

0
%d bloggers like this: