b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Houston – Dallas esélylatolgatás

Jul 4, 2015; Dallas, TX, USA; FC Dallas midfielder Ryan Hollingshead (12) and midfielder Mauro Diaz (10) and midfielder Je-Vaughn Watson (27) and defender Zach Loyd (17) celebrate a goal against the New England Revolution at Toyota Stadium. FC Dallas shuts out the New England Revolution 3-0. Mandatory Credit: Jerome Miron-USA TODAY Sports

Ahogyan az előző megosztásban jeleztük is, már készülünk egy holnap hajnali tippel, amely már a holnapi tippadásunkat fogja képviselni. Egy MLS mérkőzéssel készültünk és lényegében a már megszokott gólokban bízunk.


A Houston – Dallas kettős mérkőzésén lényegében az a kérdés, hogy melyik csapat akarata fog érvényesülni. Hazai pályán viszonylag jó teljesítménnyel bíró Houston Dynamoé, vagy jelenleg 2. helyen álló FC Dallas játékosainak elképzelése alapján fog zajlani a mérkőzés. Egy biztos, hogy mindkét fél hazai pályán nyújt jobb teljesítményt, bár a Houstoni csapatnak mostanság nem igazán megy, bár tegyük hozzá, hogy hazai pályán mindig is egy nehéz ellenfél közé sorolhatóak. Mi úgy véljük, hogy most is hazai pályán, ahol egyébként a csapat nagy átlagban gólt/gólokat szerez most is képes lesz rá. Erről tanúskodik a hazai statisztikájuk, hiszen a legutóbbi 10 hazai mérkőzésükön 9 alkalommal gólt szereztek. A másik biztató adat, hogy a Dallas sem egy igazi idegenbeli csapat és sorozatosan gólokat kap az együttes, de e mellett gólokkal is asszisztál. A hazai oldalon Manotas/Elis kettős biztosan szerepet kap, így joggal várható a hazai találat, míg a vendégek részéről a Badji/Lamah duó is várhatóan a kezdőben kap szerepet. A belga játékos (Lamah) kiváló formában van és eddig a szezonban 8 gólnál, illetve 5 asszisztnál jár. Hasonló formát diktál Elis is, aki 9 gól és 7 assziszt mellett lépeget előre a ranglétrán. Mi úgy véljük, hogy a két csapat összehoz egy adok-kapok mérkőzést, amelyen kialakul ezáltal a gólváltás, ráadásul a legutóbbi mérkőzéseken sorozatban megszületett ez az opció, ezért mi úgy véljük, hogy ezt hiba lenne kihagyni!

Houston – Dallas (1-1) Tippmix kód: 27138 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)  odds:1,50 “B” 1. szint Tét: 2 egység

 

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: