b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: hollandok és németek a célkeresztben

SINSHEIM, GERMANY - NOVEMBER 25: Lars Bender of Leverkusen celebrates with teammates after scoring his team's first goal during the Bundesliga match between TSG 1899 Hoffenheim and Bayer 04 Leverkusen at Rhein-Neckar-Arena on November 25, 2012 in Sinsheim, Germany. (Photo by Dennis Grombkowski/Bongarts/Getty Images)

Mai nappal visszavezettük a munkánkba az ötletadó rovatot, amelyet a weboldalunkon (www.bwtips.net) megtalálhattok az “Ingyenes tippek/ötletadó elemzések” fülön a kezdőoldalon. Két elemzést osztottunk meg, első esetben az Aston VIlla-Sheffield Utd., míg a második mérkőzésen az Eindhoven-PSV találkozót. Utóbbit a prémium szolgáltatásunk keretei közt is megosztjuk, hiszen van bőven érték egy opcióban, amit már az ötletadó elemzésben is leírtunk.


I Eindhoven – Jong PSV I

Az Eerste Divisie 24. fordulójában két kiváló teljesítménnyel bíró együttes fog megmérkőzni egymással, ahol véleményünk szerint akár a gólváltás, akár a 2,5 gól feletti opció, a döntetlen és az általunk megosztott “ötletadó” Jong PSV gólszámában is van érték. A gólváltás szinte garantált, hiszen az Eindhoven 2019-s szezont eddig veretlenül zárja, előző négy meccsét megnyerte. Míg a vendég oldalon a PSV tartalékosai vannak, akik szintén minden meccsen pontot szereztek, ráadásul 2-3 gólig jutottak minden egyes mérkőzésen. A hazai oldalon nagy kérdés lesz, hogy most mire fognak berendezkedni, hiszen hazai pályán megmutatták a Nijmegen ellen , hogy a támadójátékuk rendben van, viszont a nagy “kinyílás” miatt 2 gólt kaptak, avagy ismét a védekezésre fogják fektetni a nagyobb hangsúlyt, amelyből kontrákra épülve szereznek gólokat. Ezt előző mérkőzésen láthattuk az Eindhoveni csapattól, hiszen a Den Bosch ellen hazai pályán 2-0, míg idegenben a G.A. Eagles ellen 1-0 sikert arattak. Összességében az utóbbi egy vesztes stratégia lehet, hiszen a PSV fiataljai a legtöbb rúgott góllal rendelkeznek 23 mérkőzést követően (54), viszont a vendégek részéről kiemelendő a gyenge védekezésük is (40), amely a bajnokságot tekintve a legrosszabbak közé sorolható.

A PSV a szezonban 23 mérkőzés alatt 54 gólt szerzett, míg 40 találatot kapott. Számszerűleg tehát 94 gólt jelent, ami gól/meccs értéket tekintve 4,08-s mutatót eredményez.

Így adott a kérdés, hogy ma is kialakul-e egy adok-kapok, ami példának okáért az előző összecsapásukon (2-1) megtörtént, avagy egy kevés gólos találkozót láthatunk. Mi utóbbira tennénk le a voksunkat és szerintünk ma a felek kialakítják a gólváltást a mérkőzésen, amely alapra is jellemezte a kettős összecsapásait.

Eindhoven – Jong PSV (20:00)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,50 “B” kategória Tét: 3 egység

I Mainz – Leverkusen I

A Bundesliga 21. fordulójában a hazai pályán 4-4-2-s mérleggel rendelkező Mainz fogadja az idegenben közepes teljesítményt mutató Leverkusen csapatát. Összességében ami látható, hogy a Leverkusen idegenben többször 2-3 gólt szerzett és ritka volt az, hogy rúgott gól nélkül zárjon és ilyen ritka alkalom az is, hogy az együttes kapott gól nélküli mérkőzésen legyen túl vendégségben. A Mainz ellen pedig várhatóak a gólok, hiszen a Hertha/Wolfsburg kettős ellen nem talált csak be a csapat, viszont az összes többi mérkőzésén mindig gólt szerzett az együttes. Akár a Bayern München, akár a Dortmund és sorolhatnánk. A másik érdekes adat, hogy amikor gólt szerzett a Mainz, többnyire gólt is kapott, tehát védekezésileg nincs “rendben” az együttes. Ami szintén érdekes adat lehet, hogy a két fél összecsapásain az előzőt leszámítva, szinte végig gólokban gazdag találkozókat láthattunk. Viszont ma arra számítunk, hogy a Leverkusen a kupából való kiesése után motiváltabb lesz és azt a formáját hozza az együttes, amit láthattunk a Bayern elleni meccsen (3-1), vagy épp a Wolfsburg elleni találkozójukon.

A Mainz többnyire több gólt kap és látható ez 2019-ben, hiszen legutóbb az Augsburg ellen 3, a Stuttgart ellen pedig 2 kapott góllal zárt, de nem mehetünk el a mellett sem, hogy a Nürnberg is megzörgette a hálójukat.

Most pedig a Leverkusen oldaláról Volland, Havertz, Bellarabi és Bailey négyes minőségi támadóknak számítanak, akik a mérkőzés minden egyes percében veszélyt jelenthetnek. Úgyhogy véleményünk szerint két alkalommal fog zörögni a hazai háló, amelyre érdemes lehet fogadást kötni, de jelzésként a mindkét csapat szerez gólt opció is bőven várható lehet.

Mainz – Leverkusen (20:30)
Tipp:Leverkusen – 1,5 gól felett (Csapat összesített gólok) odds:1,66 “C” kategória Tét: 2 egység
0
%d bloggers like this: